STJELE FRA ETT BARN

Litt av en start på helgen, den startet ganske fint å ble jo avsluttet veldig bra da. 
Jeg å E skulle på besøk til onkel å tante så E å søskenbarnet mitt skulle få leke å kose seg, vi var på besøk på fredagen fra ca 17:30-20:15 på denne tiden sto vognen til E ute i gangen, pakket sammen, altså den var ikke slått sammen, men den var lukket med trekk og alt. Men selv om den var lukket å sto i gangen, har noen vært så frekke at de har stjålet sauskinsposen til E, så nå kan hun ikke ligge ute i vognen. 
Jeg fatter ikke at noen kan være så slem å stjele noe sånt, å det er ekkelt å tenke på at noen har vært å rotet i vognen der barnet mitt skal sove.
Jeg håper virkelig den kommer til rette, å at person som tok den angrer, tenk å legge babyen sin oppi en stjålet vognpose. Jeg kan ærlig si at den vognposen er lett å kjenne igjen, så ser jeg noen med den så blir jeg faktisk å gå å ta den tilbake igjen. Jeg blir ikke å holde igjen på det i alle fall.

Slik ser vognposen ut, den er utrulig lett å kjenne igjen da vi har sydd på 2 store rosa knapper på hver side. Jeg følger med på facebook å finn.no hverdag flere gang for dag om ett lite håp får den tilbake igjen.

#mamma #mammablogg #familie #familieogbarn #baby #barn

SÅ UBESLUTTSOM

Jeg kan ærlig si at jeg virkelig er ubesluttsom å klarer aldri bestemme meg eller bli enig med meg selv hva jeg vil eller hvor jeg vil være. Men nå skal jeg virkelig gjøre en innsats med å bli her på blogg.no har hoppet mye frem og tilbake mellom blogg.no å nouw.com , men ender stadig tilbake hit. Så da skal jeg gå inn for å prøve å holde meg her.
Som sakt er jeg nylig tilbake så bloggen blir å være rotete en stund, mens jeg bygger den opp, men håper det blir bra ganske fort 🙂 

Prinsessa som feiret bursdagen sin i barnehagen i Desember.

#mamma #mammablogg #familie #familieogbarn

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! 🙂

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, laster opp et eget headerbilde og
tilpasser designet slik at det passer til deg. Du kan også velge et helt annet design. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere – det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top