DU VET DEN FØLELSEN?

God morgen, akkurat nå sitter jeg på jobb å bare venter på at klokken skal bli 08:30 så jeg kan starte dagen, liker å være tidlig ute så man får en rolig start på dagen!

Du vet den følelsen av å ha så mye å blogge om, men så kan du ikke blogge om alt? Den følelsen har jeg hverdag, det er så sykt mye jeg vil dele men som jeg ikke kan dele ikke riktig enda i alle fall, men en ting kan jeg love. Det kommer til å bli mye blogging å mange innlegg etterhvert, den rette tiden må bare komme først!

Jeg savner den lille prinsessa mi, hun har vært på overnatting hos pappaen sin i natt, jeg kan ærlig si det har vært rart å sovet uten henne! Men jeg vet hun har det kjempe bra sammen med pappaen sin,så godt har jeg sovet i natt selv om hun ikke sov sammen med meg, men hun kommer hjem i ettermiddag, å da skal vi kose oss masse sammen før hun skal til pappaen sin igjen til helgen!

VERDENS HELDIGSTE

Jeg kan ærlig si det har skjedd veldig mye de siste månedene, mye jeg ikke kan fortelle om nå å noe jeg kan fortelle. Det er sikkert mange som har fått med seg at jeg ikke blogger så mye om familie livet å om samboeren jeg hadde, men det har seg slik at vi er flyttet fra hverandre for snart 2 måneder siden! Jeg har ikke ville gått ut med det med engang, for å skjerme både meg selv å E, men en eller annen gang hadde jeg nok fått spørsmål om hvorfor han ikke blir nevnt her på bloggen osv, så i stede for å forklare hvorfor i en kommentar kan jeg like gjerne bare fortelle det i ett eget innlegg. Jeg kan også si at jeg har det mye bedre nå, for jeg var så å si alene om E fra hun var 4 måneder så da kunne jeg like godt være alene 100%, vi har vært i mekling å alt og E får møte pappaen sin så ofte som mulig!

Jeg er verdens heldigste for jeg har veldig mange rundt meg som tar vare på meg å er der for meg uansett hva, spesielt en person som jeg så gjerne skulle nevnt som betyr ufattelig mye for meg, å som har vært der for meg i så lang tid å støttet valgene mine, å det er noe jeg setter så uendelig stor pris på, jeg vet rett å slett ikke hva jeg skulle gjort vist jeg mistet den person «igjen» jeg vet at jeg ikke kommer til å miste noen men tanker skremmer meg på at en dag mister man noen som står deg så nært og som betyr enormt mye! Jeg skal ikke skrive så forferdelig mye, selv om jeg skulle skrevet så sykt mye mer!

Legger ved ett bildet jeg tok her om dagen når jeg å E var å gikk tur 🙂

#mamma #mammablogg #familieogbarn

TRASSALDEREN?

Trassalderen?

Jeg kan ærlig si at det er tøft når lille begynner å komme i trassalderen, å man står midt oppi det alene,det merkes at den nærmer seg mer å mer, nå er hun begynt å prøve seg på at hun ikke skal legge seg. Å hun slår seg totalt vrang, hun har jo aldri lært seg å roe seg selv ned, da det alltid har vært noen der å hjulpet henne. Så det at hun nå lærer å roe seg selv ned er noe vi bare må igjennom uansett hvor fælt jeg får det i mamma hjertet! Skulle så gjerne vært uten denne delen,men så er ikke trassalderen noe negativ selv om vi er mange som ser det som noe negativt,men det er den viktige læringen dem har, nå er hun syk i tillegg å går på medisin som også kan gå ut over humøret, der hun kan bli lettere sint f.eks å dette fortalte de jo på apoteket så det var jeg forberedt på, men hadde aldri trodd det skulle bli slikt! Jeg vil jo absolutt ikke ha ett barn som skal skrike seg i søvn, men hun må jo lære seg en eller annen gang å roe seg selv ned, men jeg lar henne aldri ligge å skrike alene eller lenge, det kunne jeg aldri gjort. Jeg gleder meg virkelig til hun er ferdig på medisin på lørdag,for hun er ikke til å kjenne igjen. Prinsessa mi er alltid en smilende å glad jente,nå har jeg sett en side av henne jeg aldri før har sett,hun er aldri sint eller vrang på noen som helst måte! Men er man syk så sier det seg selv at man blir fortere sliten, å når man ikke har lært seg å prate ordentlig så er det eneste måten de kan fortelle noe på, å vi må bare være flink å tolke det riktig, men en ting er sikkert er at hun har fått dobbelt opp med stahet fra både min å pappaen sin side, for vilje å stahet er noe hun virkelig har 😛

Men er det trassalderen hun er kommet i? Eller starter den senere? Hun er jo bare 14 mnd

FØDSELHISTORIE MED MER….

Jeg tenkte at jeg gjerne skulle fått importert den gamle bloggen min over til den nye, men siden blogg.no enda ikke har fått noe eksport/import-funksjon så må jeg enten gjøre det manuelt eller linke til den gamle bloggen, så da velger jeg heller å linke til den gamle bloggen inntil videre. Så her kommer noen av innleggene jeg vil ha på den nye bloggen:

FØDSELSHISTORIEN

GRAVIDITETEN

MAMMAPOLITI

Tenker at dere kan se videre der inne vist det er noe mer dere vil se, men her er i alle fall 3 av innleggene jeg gjerne vil ha inn 🙂 

Kom gjerne med forslag om det er noe dere vil jeg skal blogge mer om eller dere vil jeg skal blogge om 🙂 


#mamma #mammablogg #familie #familieogbarn #blogger 

JEG BEGYNNER Å BLI GAMMEL

Er det lov å si at jeg begynner å føle meg gammel? Jeg er 23 år men i morgen endres tallet til 24, neste år er tallet 25 å det er der jeg skal stoppe, jeg vil ikke bli eldre, tenk når jeg begynner å få gråe hår, eller kanskje i beste fall hvitt hår? jeg blir bare nærmere å nærmere 50, å slutten på livet, men livet er jo akkurat begynt, så det er vell nå jeg begynner å leve? Det har jo skjedd en del ting siden jeg oppdaterte bloggen sist, men tenkte å komme tilbake til det ved en senere anledning. 
Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å kose meg i dag, vi skal til mor og far å lage hjemmelaget pizza. Noe jeg gleder meg veldig masse til, det er lenge siden jeg har spist mamma sin hjemmelaget pizza, å i morgen er det en ny dag, kanskje den ikke blir så ille som jeg ser for meg? Til helgen skal jeg noe jeg gleder meg veldig til, kanskje jeg avslører det på søndag 🙂 Hvem vet? Nå skal jeg bare slappe av mens E ligger å sover, så er det bare å kle på seg for og spasere opp til mor å far. 

Håper på bedre vær snart, vi har jo hatt kjempe vær nå i en lang lang periode, men sol får vell ingen nok av? 🙂 

Kl 05:00

Da har lille prinsessa bestemt seg for å starte dagen, hun våknet 03:30 å vært våken siden da, til slutt ga jeg opp med å få hun til å sovne igjen, så da sto vi like greit opp så resten av huset får sove, så krysser jeg fingrene for at hun legger seg om ikke lenge så jeg får litt mer søvn, nå skal jeg se the walking dead mens snappa spiser å leker litt i håp om at hun blir trøtt!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top