PÅSKE OPPDATERING

Tenkte å komme med en liten påske oppdatering med litt bilder, mens jeg venter på at resten av huset skal våkne!

Nå skal jeg trille en tur med prinsessa så hun får sovet litt før vi skal kjøre inn til byen 🙂

HYTTETUR

God morgen!
Dagen startet litt i tidligste laget til tross for at jeg har barnefri da E er sammen med pappaen sin å koser seg, før vi skal på påskeferie.
I helgen var jeg å E på besøk hos oldemoren hennes å hadde det kjempe koselig, E fikk sin første tur på sparken å det syns hun var kjempe morsomt. Tenkte å legge ved nån bilder fra vi var ute i helgen. E elsker å være ute, jeg gleder meg til å være masse ute sammen med henne i påsken, skal prøve å få tatt masse bilder i påsken å være litt flinkere å oppdatere bloggen.
#mamma #mammablogg #familieogbarn #blogger

FRIDAG

God morgen, jeg må bare si woooow for en respons på det forrige innlegget jeg delte.

Jeg føler meg som en zombie i dag. E våkner til samme tid hver natt 03:50 +/- å den eneste måten å roe henne ned på er å gå ut i stuen å sette seg i sofaen, jeg er litt glad for at jeg har mamma som kan hjelpe meg vist jeg trenger. Jeg er så takknemlig for alle som har hjulpet meg etter at jeg ble alene med E. Noen ganger føler jeg at jeg ikke får takket nok, men jeg vet samtidig at alle de rundt meg å E vet at jeg er veldig takknemlig. I dag har E fått seg fri fra barnehagen, hun skal få treffe onkelen sin å søskenbarnet sitt som bor i Finnmark, Emma har ikke møtt den siden hun var veldig veldig liten, det skal bli koselig. Så nå skal jeg bare slappe av å våkne litt før vi skal ordne oss å dra 🙂

ULRIKKE GÅR RUNDT SEG SELV

Hei! Håper alle sammen har en fin dag 🙂

Har bare litt lyst å komme med egne kommentarer og refleksjoner rundt debatten som gikk på NRK.
Det har blitt mye oppstyr rundt akkurat det. der bl.a Ulrikke Falch, Kristine Ullebø, Kristin Gjeldsvik og Morten Hegseth gjestet programmet for å diskutere viktigheten og det ansvaret bloggere er nødt til å ta nå som de får mer og mer makt i media, med temaer de tar opp samt reklame på de største bloggene, og den politiske involveringen som må komme på banen. Hele debatten sporet litt av da Ulrikke og Kristine snakket i munnen på hverandre og mistet litt målet med hva debatten handlet om. Morten gjorde en god jobb med å støtte begge to og få folk til å forstå problemstillingen.

Jeg har egentlig lyst å påpeke hvordan Ulrikke Falch ser ut til å motsi seg selv med sine uttalelser under Debatten som foregikk for noen dager siden, der hun mener det blir feil å legge ut bilder av, pupper, rumper, tynne lår osv for å generere flere likes og oppmerksomhet rundt kropp. Hvis vi går tilbake til episode 1 av “Line fikser Kroppen” der Ulrikke var gjest sier hun tydelig at hun la selv ut bilder av kroppen sin der hun fikk kommentarer om seg selv, og det fikk henne til å føle seg bedre, hun liker det at folk ser på henne og tenker “hm, det her er fint” og at det nettopp er grunnen til at hun legger slike bilder ut på Instagram. Hun sa “Jeg legger ikke ut noe for å fremme likes”, men jeg mener alt som legges ut på sosiale media er for å få likes og oppmerksomhet og Ulrikke bruker kroppen sin like mye om ikke mer enn andre bloggere gjør.  Bildet av Krisssy i Milano som de dro fram var jo råkult, artistisk og har ingenting negativt å si om det. 

Det her var ikke det debatten handlet om, men det var det de endte opp med å prate om fra første stund, ignorerte hele poenget da dem ble alt for selvopptatt og tok alt personlig, de følte alt som ble sagt var et personangrep, noe det absolutt ikke var.
Det var vel egentlig det jeg hadde å si, måtte få ut litt hva jeg tenkte om hele debatten.


Legger ved en link fra der Ulrikke er med i ” Line fikser kroppen” spol frem til ca 16:39 i videoen.
Legger også ved en link fra debatten for de som ikke har sett den å vil se den.

                                                                            Håper dere har noen meninger rundt det, kommenter gjerne!

MATPAKKE

God morgen, da var E levert i barnehagen! Tenkte å legge ut bilder av matpakken hun fikk med seg i dag, i dag har hun også pappa dag, der hun skal være hos pappaen sin på ettermiddagen så kommer hun hjem før hun skal legge seg. Senere i dag kommer det også ett innlegg som ble skrevet i helgen ut, skal prøve så godt jeg kan å få i alle fall ett innlegg hverdag, skal gjøre ett forsøk så godt jeg kan, nå er jeg så heldig å har hjelp til det ene å det andre på bloggen så fremover kommer det til å bli fler å fler innlegg! Nå skal jeg stoppe her før jeg glemmer å gå av bussen 😛

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top