1 års dag i går

God morgen dere, jeg har vært oppe siden 5 i morges men er heldigvis ikke trøtt enda. 
Jeg sovner sikkert når vi setter oss i bilen å kjører avgårde. 
I dag skal vi kjøre til Målselvfossen, jeg har faktisk helt ærlig aldri vært der, i alle fall ikke som jeg kan huske.
Vi skal besøke faren til kjæresten min noe som kommer til å bli koselig. 

I går var vi i ett års dag til sønnen til gudmoren til Emma Sofie, noe som var kjempe koselig å det ble en kjempe fin feiring 🙂 


Nå skal vi få på oss litt klær å gjøre oss klare til og kjøre 🙂 
Ha en fin dag, så blogges vi senere 

Beklager


Beklager for at det ikke ble som planlagt i går, men vi rakk rett å slett ikke å komme oss bort for å se på de to nye bilene i går. Men vi skal prøve å se om vi kommer oss bort dit løpet av neste uke. 

I dag skal vi i ett års dag til lille gutten til gudmoren til Emma Sofie, den baby tiden alle snakker om at man skal nyte går virkelig fort å man skjønner fort hvorfor alle sier at man må nyte den for den bare flyver unna. Det er bare 6 måneder mellom han å Emma Sofie. Så når går vi begge rundt med ett åringen i huset 🙂 Jeg gleder meg masse til å feire dagen sammen med de i dag 🙂 
Emma Sofie er veldig glad i han å gikk rundt i går å ropte på han, så måtte jeg forklare at vi skal på besøk dit i morgen, men selv da ville hun ta skoene på å dra 😛 

Før premiere

Hei dere, akkurat i skrivende øyeblikk sitter jeg med hårfarge i håret 😛 Jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe med håret så da tar jeg like godt hårveksten å fjerner den.
I dag skal vi på før premiere eller lansering av nye Mercedes-Benz A-klasse og CLS . Siden jeg å min kjære er veldig interessert i Mercedes så fant vi ut at vi skulle ta turen bort i kveld på Teknisk Bureau for å se de, kanskje vi finner ut at det er en fremtidig bil eller at det ikke er noe for oss, hvem vet.
Skal prøve å ha ei direkte sending på insta Katharinablogg når vi er der, jeg må jo en eller annen gang komme ut av komfortsonen å tørre å by mer på meg selv. Kan jo ikke sitte bak ett tastatur å skjule meg i all evighet. 

Men nå må jeg springe å skylle ut hårfargen 😛 


( Takk til den flinke kjæresten min som fotograf ) 

#mamma #mammablogg #familieogbarn #foreldreogbarn #mercedes #mercedesbenz
 

Liten oppdatering

Hei nå er det en god stund siden jeg var innom her å ga fra meg en lyd.
Jeg har bare en totalt stor blogg sperre, har lyst å blogge men kommer ikke på noe som helst og blogge om.
Så tenkte å bare skrive kort om 17.Mai å helgen før.

13. Mai 2018 var jeg så heldig å bli invitert i konfirmasjon til onkel ungen til kjæresten min, der fikk jeg også møtt resten av familien hans for første gang. Jeg husker enda hvor godt jeg gruet meg, sånn egentlig skjønner jeg ikke den dagen i dag at jeg gruet meg, for familien hans er så fantastisk, de er så hyggelige alle sammen, både jeg og Emma Sofie er blitt godt tatt i mot av de alle sammen. Jeg kan ærlig si at jeg er blitt veldig glad i svigerfamilien min. 

17. Mai 2018 feiret jeg sammen med kjæresten å prinsessa mi Emma Sofie, vi var først på skolen til søskenbarnet mitt å så på toget som gikk der, før vi kjørte avgårde inn til sentrum for å se de togene som gikk der. Polaria hadde igjen gratis inngang for alle og det var enda noen timer igjen til russetoget skulle gå så vi gikk innom der for å se på fiskene å selene. Emma var ikke så interessert i å se selene men ville heller springe rundt å leke.
Russetoget likte hun ikke helt men jeg skjønner henne godt for de teite brøytebilene som kjørte fremst i toget hadde en grusom fløyte på bilene som var ganske høy, så hun ble litt skremt, men det gikk bra når de var borte å vi var kommet til kun russebilene. De var ikke så veldig høylytt i år, virket som årets russekull manglet litt penger å bruke på bilene sine, men ellers god stemning! 🙂


( Tusen takk til kjæresten min for bildene) 

#mamma #mammablogg #familieogbarn #foreldreogbarn

Kristi himmelfartsdag og fri dag

I går var det Kristi himmelfartsdag, ikke at det er noen spesiell dag jeg feirer. I alle var vi ute hele dagen i går da endelig sommer sto for dør, 21 varmegrader og absolutt ingen skyer på himmelen.
Dagen tilbringte vi sammen med kjæresten min, gudmoren til Emma Sofie, sønnen til gudmoren og mammaen til gudmoren. Vi var i fjæra på Håkøya, og når vi kom hjem var vi enda mer ute.
Gjorde dere noe spesielt i går?
Hvordan var været?#mamma #mammablogg #alenemamma #familie #familieogbarn

5 Ting jeg er redd for

Tenkte jeg skulle ramse opp noen ting jeg er redd for

1. Edderkopper- De er min største eller en av mine værste fiender. Jeg å kjæresten var ute hos pappa å de for å passe hus å hunder mens de var borte. Jeg sitter så fredelig i god stolen. Og plutselig ser jeg noe som kryper på buksa mi, den var ikke stor men den ble større å større jo mer jeg så på den å ble så redd at jeg begynte å skrike. Jeg har aldri begynte å skrike så tårene triller når jeg har sett en edderkopp, men denne gangen var den på meg. Kjæresten min kom bare helt rolig bort å knipset den vekk å borte ble den.

2. Husredd- spesielt når det er mørkt ute, har jeg muligheten så gjør jeg alt for å slippe å være alene. Å jeg er så glad for at jeg har Emma hjemme sammen med meg hele tiden, bortsett fra når hun er i barnehagen, men da er det enda lyst ute så da går det sånn passe bra.

3. Kjellere- den dagen jeg kjøper hus skal det være uten kjeller, jeg takler rett å slett ikke kjellere.

4. Høyder-  jeg kan godt gå på fjellturer, ta fjellheisen osv, men jeg unngår det vist jeg kan å jeg ser ikke så mye ned vist jeg skal se på utsikten da stirrer jeg bare rett fram.

5. Berg og dalbaner- Jeg er ikke noe fan av berg og dalbaner, jeg har aldri likt dem, å har presset meg til å ta dem de få gangene jeg har tatt dem, i 2016 når tivoliet var her så var jeg så sykt glad for at jeg var gravid å hadde det som unnskyldning til å ikke ta noen karuseller.

Facebook her – instagram her – Snapchat katharinablogg

17 Måneder

Tenk at den lille prinsessa mi er 17 måneder i morgen 09.05.18, tiden har virkelig gått fort. Hun elsker å være ute, det første hun gjør når hun står opp er å gå til verandadøren å sier ¨Ute, ute¨ , så det første hun skal om morgenen er å gå ute å være ute. Når hun er kommet ut så skal hun ikke inn igjen, hun er ute uansett hvordan været er.
Tenk at hun har sovet natten gjennom 3 netter på rad, i sin egen seng til og med. Jeg kan ærlig si at jeg savner henne i sengen sammen med meg, men det er også litt deilig å ha litt plass i sengen å sove på, å ikke minst få en hel natts søvn 🙂 

#mamma #mammablogg #familie #familieogbarn

Mai oppdatering

Da er vi kommet litt ut i Mai måned og det er kanskje på tide med en liten oppdatering.
Mercedes’en gikk ikke gjennom EU-kontrollen i mai, og vi har sendt en melding til SVV om å få den utsatt til Juli i fellesferien, slik at det er tid til å få ordnet det som skal fikses på bilen, fremkomstmiddel må man ha da bussene i denne byen ikke er til å stole på!

Emma har desverre vært i dårlig form siste uken igjen, med sterk hoste og feber. Jeg var oss legen for noen dager siden og han ga oss en type astma medisin som skal hjelpe Emma med hosten, og hun har blitt mye bedre. Snart er det jo 17 mai igjen og mange fridager fremover, Emma skal bare være i barnehagen frem til Onsdag så får hun langhelg siden de holder stengt både Torsdag og Fredag. Hun har ikke vært i barnehagen på over en uke så det er kanskje fint at Emma får en lett start slik at hun ikke blir syk igjen. Men det blir godt å få henne litt mer ut å leke med de andre ungene. Jeg har selv hatt mye fri fra jobb i det siste for å ta vare på emma men ser frem til å komme meg litt i jobb igjen om litt, må jo tjene opp litt ekstra til sommerferien starter.

Når vi nå nevner 17 Mai så er det jo mange konfirmasjoner som skjer også, jeg har akkurat vært å funnet fram en sekk med mange sko og mye klær jeg ikke har brukt på lenge, viktig å finne fram den riktige finstasen man skal ha på seg 🙂 
Jeg har egentlig ingen spesielle planer for den store dagen, tar det egentlig som det kommer, må hvertfall inn til sentrum for å se på noen av togene som skal gå gjennom byen, det blir sikkert emma å synes er artig! Nå kan hun jo gå og springe selv, så hun får med seg mye mer enn i fjoråret da hun bare kunne ligge i vognen stakkars.

Håper alle dere lesere får en fin uke fremover så sees vi igjen!

#mammablogg #alenemamma #familieogbarn #familielivet

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top