Det skjer mye stort fremover

Hei dere, i skrivende stund sitter jeg hjemme hos min kjære. Jeg har holdt på å rydde å fikse litt her mens han er på jobb å Emma i barnehagen, for i morgen kjører vi hjem til pappa å de, der vi skal bo en måneds tid mens de er på ferie så skal vi passe hundene å huset. Jeg har noe stort jeg skal dele med dere men det blir ikke riktig enda, men jeg gleder meg kjempe masse til å dele det med dere for det er stort. Nå skal jeg kjøre over på jobb til bestevenninnen min før jeg skal hente min kjære på jobb å prinsessa mi i barnehagen 🙂 

Sitter å drømmer om sommer her jeg, men har hørt rykter om at det kommer godvær til uken, men jeg tror det ikke før jeg ser det 😛 

Ukens spørsmål

Hei dere, tenkte jeg skulle prøve meg på ukens spørsmål, så da trenger jeg noen spørsmål jeg kan svare på 🙂 
Skriv gjerne spørsmål her i kommentarfeltet, send de på instagram eller på facebook svarene kommer ut på søndag 🙂 

I dag er Emma i barnehagen igjen , å frisk fra øyebetennelsen å godt er det. I dag skal vi også på middag til gudmoren til Emma og spise middag, noe jeg gleder meg veldig til.
Jeg tror det er i dag første opptaket til videregående er, så sitter egentlig bare spent å nervøs her og venter på ha jeg kommer inn på. Men skal komme mer tilbake inn på det når jeg selv vet hva jeg kommer inn på 🙂 

Facebook her og Instagram her 

Bursdagsfeiring i går

I går hadde min kjære bursdag å den måtte vi selvfølgelig feire. Når jobb å alt sånt var ferdig dro vi hjem å fikk ordnet oss før ferden gikk til peppes pizza, jeg hadde reservert ett bord til oss der, før ferden videre gikk til kinoen der vi så skrekkfilm, det var premiere på Hereditary i går. Jeg vet ikke helt hvordan terningkast jeg ville gitt den, den var bra men også ganske kjedelig inni mellom. Det var ikke akkurat sånn at noen satt og hylte når det skjedde noe, men det er hver sin smak, kan jo hende du syns den er bra eller kanskje syns den er helt elendig.
I dag skal jeg hente Emma, hun har vært hos mamma mens vi feiret bursdag, hun har stakkars fått øyebetennelse for første gang, barnehagen ringte i går å sa at de trodde hun hadde fått øyebetennelse, så da ringte jeg til legen å fikk time med det samme så var det bare å hente henne å komme oss til legen så hun fikk medisin. Det startet først på ett øye men i dag er det på begge. Håper virkelig hun er blitt bra igjen til over helgen. Det er ikke noe morsomt når de små blir syke eller at noe skal plage dem.

18 Måneder

Den 9.6.18 ble lille prinsessa mi 18 måneder, gud tiden har gått fort. Hun er blitt så stor å så flink til veldig masse, hun kaster ispinner, smoothie poser osv i søppelbøtten, Hun er ei veldig bestemt jente å vet hva hun vil. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor fantastisk hun er, jeg elsker det å være mamma å se henne vokse opp hverdag å se utviklingen hun har dag for dag, uke for uke. 

Bildet tatt ei uke før påsken 2018

Bildet tatt i går kveld

Kjære pilotfrue

Jeg har lest å kommet over flere som reagerer på svaret du ga under ” Ukens spørsmål” på bloggen, der du fikk spørsmålet ( Er det de såkalte ”guttefargene” dere ønsker at Severin skal bruke og ha på rommet? Eller kunne han gått i lys rosa shorts,gul t-skjorte og så videre)
Og svaret ditt på det spørsmålet( – Jeg syns naturligvis det er superstas med alt som er lyseblått og grønt for tiden, men det betyr ikke at Severin ikke skal få leker og klær i andre farger. Ulrik har flere skjorter og klær i både rosa og gult, og det kommer Severin til å gå også. Men det blir ikke barbier og dukker på rommet hans liksom. Der går grensen min.. For ja, jeg mener at det er og bør være noen forskjeller på gutter og jenter. Ellers skal han få det han vil og leke med hva han vil.)
 Jeg reagerte nok som mange andre også, der du sier han ikke skal få leke med dukker eller den saksskyld barbie, hvorfor ikke? Skal ikke han få leke pappa eller mamma? og lære seg å ta vare på noen? Hvordan blir det vist han begynner i barnehagen? Skal du si til personalet at de må følge med at han ikke leker med dukker å triller de rundt med dukkevogn? Jeg har en datter på 18 måneder, hun får leke med de lekene hun vil leke med, om hun vil leke Star Wars når hun blir eldre ja da skal hun faktisk få lov til det, vil hun kle seg ut som Kaptein Sabeltann ja da skal hun faktisk få lov til det også, vil hun kle seg ut som en prinsesse med ett sverd skal hun få det også. Det handler om at de skal få den friheten til å prøve seg i livet, de skal finne seg selv de skal kunne utforske å utfordres i hverdagen, det er slik de lærer. 
Selvfølgelig har vi ingenting vi skulle sagt da det er ditt barn, men syns det er trist han ikke skal få leke med det han vil leke med, at foreldrene skal bestemme hva han skal leke og eventuelt leke med. Håper du endrer mening når han blir eldre å begynner å leke med ting…
Har hun lyst til å spille fotball i stede for å gå på turn eller andre greier som er mer for jenter så skal hun få lovt til det også.

Facebook her – Instagram her – Snapchat katharinablogg

Det passer så dårlig

Hei dere, i skrivende stund sitter jeg på bade sammen med lille prinsessa hun hadde så lyst å bade, så da vare det bare å fikse vann å skum så hun fikk bade. I dag har hun fått fri fra barnehagen fordi vi egentlig skulle på 18 mnd kontroll, men da helsesøster ringte for å avbestille denne fordi kommunen har bestemt at det ikke lenger skal være 18 mnd kontroll så drar vi heller på åpen helsestasjon.Så den neste ordentlige kontrollen blir ikke før hun er to år.

Jeg er blitt syk selvfølgelig over natten, vondt i halsen, vondt i kroppen å sovet dårlig, dette er da noe som ikke passer inn når man er alene mor, men da får man prøvd seg på det også å være alene mor mens man er syk! Håper dere får en fin dag så blogges vi senere!

Dagen i går

I går hadde vi besøk av gudmor Lene ( Emma Sofie si gudmor) hun spiste middag sammen med oss noe som var kjempe koselig. I løpet av kvelden kjørte jeg henne hjem, samtidig tok jeg turen på besøk til henne også, vi fant ut at det hva 5 måneder siden sist vi hadde vært sammen å det må vi gjøre noe med! Så mens jeg var på besøk tok vi like godt å fikset neglene mine, det tok jo noen timer å fikse men vi flirte å hadde det så koselig at det virkelig må gjentas. 🙂

#mamma #familieogbarn #foreldreogbarn

Blogg motivasjon

Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få blogg motivasjon tilbake igjen, så nå sitter jeg å ser på bloggerne sesong 2. Jeg bruker bestandig og sette på en sesong med bloggerne, det bruker å hjelpe, Men i dag har det bare sagt stopp.
Eller sagt stopp har det gjort lenge, i alle fall skal jeg se videre på bloggerne før jeg å kjæresten skal ut å spise før Emma Sofie kommer hjem etter pappa helg. Hun har bare vært borte fra i går til i dag ,men jeg kjenner virkelig hvor mye jeg savner henne allerede. Men så vet jeg også at hun har det godt sammen med pappaen sin, å nå reiser pappaen på ferie i en måned så da trenger hun den tiden hun kan få med pappaen sin.

Legger til noen bilder fra vi var innom Målselvfossen

#mamma #mammablogg #familieogbarn #foreldreogbarn 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top