Ett lite bildedryss

God morgen fantastiske lesere, i dag startet dagen tidlig som alltid, jeg vet ikke hvorfor men Emma har fått for seg at å stå opp kl 05:00 05.30 er en fin tid å stå opp på, jeg skal ikke klage for vi får i alle fall dagen med oss, men kunne godt sovet til kl 08:00 liksom. 
i dag tenkte jeg å bare ha ett lite bildedryss fra vi var på stranden i går. Pappa å de har en utrulig flott sandstrand den er hvit å utrulig fin plass å være, å til at vi bor i Nord-Norge så tok jeg året første bad å svømme tur i går, det var sykt kaldt men samtidig deilig når man kom opp fra havet, men grunn til at det er så kaldt i vannet akkurat her er fordi det er ett åpent hav med ingenting rundt. Eller det er jo noe rundt men når man ser ut over er det helt åpent.

 

For  å si det slikt det var ekstremt kaldt, men vi vet jo hvor vi bor 😀 

#sommer #mammablogg #strandlivet #havet 

Er dette den største nettmobberen? Tar den noen gang slutt?

Nå syns jeg ting virkelig har tatt av på internett, det er så mye sykt som florerer for tiden, denne saken med Mads Hansen og mammatilmichelle. For å være helt ærlig så støtter jeg Anna Rasmussen i denne saken, jeg vet ikke hva Mads Hansen vil oppnå med dette, men det har gått alt for langt syns jeg, å det er ikke bare Mads dette skal gå på, jeg syns enkelte som har kommentert også har gått alt for langt, tøff skal vi alle være bak en skjerm, men hvor tøff er egentlig de som kommenterer eller legger ut slikt ? Jeg tenker på hvor tøff er dere i virkeligheten uten denne skjermen? Kunne dere sagt alt dere har skrevet i kommentarfeltet f.eks face2face til Anna? 
Nå skal jeg ikke uttale meg så ekstremt masse om denne saken da jeg har valgt å ikke bruke så veldig mye energi på å lese alt som blir skrevet, men jeg har også fått med meg at Isabel Raad også er kommentert under dette, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor hun skulle bli innblandet, det er greit at disse personene har valgt å være offentlig og kjente personer, men det betyr ikke at de har valgt å bli hengt ut med det ene eller det andre. Å det at Mads rett å slett henger ut barna til Anna, ja for det er faktisk det han har gjort selv om han mener det mot Anna, er ikke greit. Dette er barn, mindre årige som faktisk ikke kan stå opp for seg selv, noe som ikke er greit. Anna er voksen hun tar avgjørelsene for barna sine, de trenger ikke å tenke på dem å hva som er til det beste for dem, det tror jeg nok Anna har full kontroll på.
Jeg tror rett å slett kjære deg Mads Hansen skal bry deg om deg selv og dine ting her i livet i stede for å henge deg opp i andres liv og valg. Vist det er slik at du vil ha flere følgere, flere lesere, mer antall i alt så er faktisk dette en dårlig måte å gjøre det på, ja du får sikkert dine tall osv, men det er rett å slett en råtten måte å gjøre det på. Henge ut andre for at du skal klare deg bedre selv er bare for dumt å barnslig. 
Jeg tror jeg stopper skrivingen her før det går noe lenger.

#nettmobbing #nettroll #mobbing #stoppmobbing

Skole til høsten

Dere skjønner nok helt sikkert hva det er jeg skal fortelle dere, men jeg har kommet inn på skole til høsten, og denne gangen gleder jeg meg faktisk veldig til.
Jeg har aldri kunne sagt ærlig at jeg gleder meg til å starte på skolen, det har alltid vært en liten løgn når jeg har sagt at jeg har gledet meg til å starte på skolen, men nå vil jeg virkelig få meg en utdanning og kunne få meg en godt betalt jobb, selvfølgelig kan jeg få eg en godt betalt jobb uten utdanning, men man har større mulighet til å få seg en bedre betalt jobb med utdanning, og de fleste arbeidsgivere søker folk med fullført videregående skole. Å jeg har en stor motivasjon  i å få fullført nå som jeg er ett forbildet for min datter, å vise henne hvor viktig det er med en utdanning i dag. Jeg vet det kommer til å bli tøft i alle fall i starten av skole året med at jeg har Emma, men jeg vet også at jeg har full støtte fra familie og venner vist jeg trenger hjelp med Emma under eksamen eller tentamen eller hva det nå skulle vært. Å nå er jeg virkelig motivert til å få startet og kommet i gang. Jeg vet at dette kommer til å bli en bra år 😀 

Mi lille ole brumm prinsesse <3 Hun er helt ole brumm for tiden, det er kun det hun skal se å det er utrulig viktig at hun har ole brumm og tussi bamsen i sengen/vognen når hun skal sove 🙂 Mamma elsker deg her fra å til månen og tilbake igjen <3

Endelig en solfylt dag

Hei dere, nå er det en stund siden sist jeg var innom her. Jeg prøver fortvilt å finne motivasjon å ting jeg skal blogge om. Så jeg fant like så greit ut at jeg kunne dele noen bilder fra dagen i dag når vi endelig fikk en sommerdag, håper virkelig dette været varer lengere enn bare i dag.Vi er så heldig at vi har vår egen lille strand 🙂 Trenger ikke dra så langt for en perfekt badeplass

19 måneder

Den 09.07.2018  ble Emma 19 måneder, tiden går virkelig fort. Føles som det var i går vi var på sykehuset for å komme inn på kontroll, som resulterte i at jeg ble lagt inn på føden. Og det er virkelig ikke lenge til to års dagen. Hun er blid som dagen er lang, hun kommer stadig med nye ord, ” bien= Vennebyen” Gasa=Saga hund til pappa å dem” Mimmi= Timmi som er den andre hund til pappa og dem” mamma” pappa” mommo” beste” bæsta” kommer ikke på alle ordene akkurat nå, men hun har mange mange flere. Hun klarer å gjøre seg forstått med kroppsspråk og vise oss hva hun vil.

#mamma #mammablogg #familieogbarn #familielivet #babyogbarn

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top