Første uke på skolen

Nå er det ikke lenge til første uke av skolen er over og unna gjort, nå har vi egentlig engelsk men ingen lærer er kommet så da tar jeg sjangsen på å oppdatere bloggen litt. I morgen starter vi kl 08:15 å kan være ferdig når som helst, kan liksom være ferdig på skolen kl 09:00 , den første uken har vært ganske slapp, så gleder meg til å komme ordentlig i gang 🙂

Prinsessa som var med i Artic race de hadde i barnehagen 🙂

Siste helgen før den nye hverdagen

Da er snart helgen over og i morgen starter hverdagen for fullt, for i morgen skal jeg tilbake på skolebenken igjen. Det er virkelig mange år siden jeg har vært på skolebenken, men jeg fikk nylig vite at en veldig veldig god venninne av meg som jeg gikk på ungdomsskolen med skal starte på samme linje som meg, så vi har avtalt at vi skal gå sammen i morgen, så skal vi se om vi kommer oss inn i samme klasse også. Vi skal motivere hverandre igjennom året, men de største og mest fantastiske motivasjonene våre er våre barn, vi skal tross alt være forbilder de gode forbildene så da er vi nødt til å stå på gjennom skole året.

Denne helgen valgte vi alle 3 å tilbringe i Torsken ( Senja) noe som var veldig godt for oss alle tre og komme seg bort fra byen å hverdagen, så nå har vi en frisk start på den kommende uken. Tenkte å legge ut litt bilder fra helgen

Partnerprogram

Som dere kanskje kan se så har bloggen fått seg en liten oppgradering, jeg har blitt godkjent i partnerprogrammet til blogg.no noe som jeg syns er kjempe spennende, siden er enda under oppussing da jeg holder på å skal få fikset meg en ny header. Dette blir spennende å prøve og jeg tror nok dette vil hjelpe litt på blogg motivasjonen også.
Nå skal jeg planlegge header så får vi se hva det ender opp med i løpet av dagen.

Godta hverandres valg

Jeg ser det er veldig mange som forteller om frivillig barnløshet for tiden, for meg har aldri dette vært ett tema.
Jeg har så lenge jeg kan husket ønsket og bli mamma å i en alder av 22 ( ble 23 to mnd etter) ble jeg mamma for første gang.
Dette er noe av det beste som kunne hendt meg, og jeg gleder meg sånn til den dagen Emma får seg en bror eller søster.
Nå er det jo sånn at det finnes de som ikke kan få barn og som prøver diverse f.eks prøverør dette er noe jeg er i mot, for verden er laget slik at ikke alle kan få barn, og det er veldig mange av de som ikke kan få barn som gjerne vil ha barn, men det finnes så mange mange andre muligheter, det finnes barn som trenger ett hjem, man trenger ikke dette prøverøret selv om man ønsker å gå gravid osv. Men så har vi dem som kanskje kan bli gravid og som velger barnløshet, det er da ikke noe galt i det, tenk vist vi alle i hele verden skulle fått1-7 barn hver ja det er noen som har 7 barn å kanskje mer, men tenk da hvor overbefolket vi hadde vært, man kunne jo ikke gått normalt i gatene. Jeg syns da virkelig ikke at man skal tvinge noen til å få barn, jeg syns vi skal respektere hverandres avgjørelser. Selv om jeg er i mot prøverør så betyr det ikke at jeg ikke vil like vedkommende som har valgt dette, de er fortsatt like mye verdt som alle oss andre, jeg trodde ikke jeg kunne bli gravid da vi hadde prøvd i ca 4 år før jeg plutselig ble gravid. Ting tar tid, å jo mer man stresser jo lenger tid tror jeg da at slikt tar. 
Hver så snill å respekter hverandre sine valg å støtt hverandre opp heller 🙂 

#frivilligbarnløshet #familie #barn #frivillig

1 ÅR & 8 Mnd

Tenk at prinsessa mi er blitt så stor, det er virkelig ikke lenge til man har en 2 åring i hus.
Du fyller dagene min med kjærlighet å latter, jeg kan virkelig ikke forestille med ett liv uten deg du betyr alt for meg.
Nå er du begynt i barnehage igjen, du er starte i 2 årsklubben og på potteklubben, du er fylt med energi fra dag til kveld og du vet virkelig hva du vil. Du er blitt en så stor og selvstendig jente, mamma elsker deg herfra og til månen <3

Barnehagestart

Da er det tid for barnehagestart å hverdagen igjen, Emma har hatt 1 måned ferie så blir spennende å se hvordan første dag i barnehagen etter ferien går.
Jeg har laget matpakken klar, og pakket alt hun skal ha i barnehagen, dette barnehage året er det uten vogn i barnehagen, så er spent på hvordan det kommer til å gå. Dette barnehage året er det også 2016 barna sin tur med turer hit og dit, så det blir ett spennende år både for meg å Emma. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med hverdagen igjen, å spesielt til å komme i gang med utdanningen. 

Yttertøyet ligger allerede klart i bilen, derfor fikk det ikke bli med på bildet 🙂 

#mamma #mammablogg #familieogbarn #barnehagestart #ferieslutt

RIB tur

Hei dere og god morgen, her har vi vært oppe en stund, men vi har logget i sengen å bare koset oss å sett litt på tegnefilm før vi sto opp. I helgen var vi på båt tur sammen med pappa å kjæresten hans, vi kjørte fra Risvika til Malangen på besøk til farmor og hilste på tante og onkel å søskenbarnet mitt å ungene hennes når de var på Tromsø besøk og det var utrulig koselig. For å være ærlig var det en merkelig men kjempe koselig tur, det som var merkelig var vinden som kom når vi kjørte med båten. Vinden var veldig merkelig da den ble varm,kald,varm,iskald,varm, kald, glovarm det var bare helt merkelig, selv pappa å kjæresten hans syns det var merkelig, og de er på havet sommer som vinter å så og si hverdag da de jobber med turister og de hadde aldri vært borti noe slikt før.
Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra turen senere i dag, kjæresten min er utrulig flink å ta bilder så 95% av bildene jeg legger ut er det han som har tatt. Så skal få han til å overføre bildene senere 🙂 

Vi blogges, nå skal jeg ta lille snupp med meg til byen så skal vi kjøpe bursdagsgave til søskenbarnet mitt som blir hele 3 år i dag 🙂 Hipp hipp hurra

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top