Barneskole eller Videregående

Jeg må være sinn sykt gammel okay så gammel er jeg ikke. Men jeg er alt for gammel til å gå på videregående skole med elever som ikke er ferdig med barneskole tulle i alle fall. Klassen jeg går i har vært den verste klassen på denne linjen, det har vært så ille at jeg har to ganger spurt om å få bytte klasse noe jeg ikke har fått innvilget. Avdelingslederen har bare vært innom her og snakket med klassen, å andre lærere fra andre klasser har vært innom her og pratet. Det varte en liten stund så bare skjedde det noe med klassen forrige uke som har gjort slik at de måtte holde helvete (unnskyld ordbruken) med læreren i dag, de planlegger å gjøre ting for hver gang vi får en ny lærer.
Når jeg kom tilbake i klasserommet i går etter lunsj så spurte læreren om han fikk prate med meg, jeg trodde jeg kanskje hadde gjort noe galt, men han spurte bare om jeg ville bytte klasse, noe jeg hadde veldig lyst til, så han ble med meg ned til avdelingslederen å sa : Katharina skal bytte klasse så forklarte vi hvorfor. Så i går begynte jeg i en ny klasse og jeg er positivt overrasket over hvor stille og rolig denne klassen er i forhold til den klassen jeg gikk i. Jeg klarte virkelig å få fokusert på arbeidet på skolen, og jeg har virkelig lært mer i timene i dag enn de andre timene da de andre timene bare har vært fokus fra lærerens side å få ro i klassen. Det samme i dag, jeg har virkelig klart å fått arbeidet i ro, og det er ingen uroligheter her.

I går våknet vi opp til vinteren, jeg kan ærlig fortelle det at jeg fikk en fantastisk følelse, endelig er vinteren her. Det eneste dumme var at vinterdekkene ikke var her så vi måtte kjøre med sommerdekk til skolen, jeg fikk heldigvis skiftet dekk på skolen og det er jeg veldig glad for, for når vi kjørte hjem over var det like mye vinter her som på morgenen, slafse føre rett og slett.
Nå skal jeg sitte å se på brannmann sam i sengen lamme prinsessa også skal jeg se om hun vil ha noe mat mens vi sitter her, hun er enda syk å vil nesten ikke spise noe, men skal prøve å lokke henne med litt godt så kanskje hun får seg litt i alle fall.

Er vinteren kommet der dere er?

Følg meg gjerne på facebooksiden

Linjen jeg går på vgs

Jeg får starte på nytt, skrev dette innlegget på fredagen og når jeg skulle gå gjennom det før jeg skulle poste det i går var det selvfølgelig ikke lagret så jeg må rett å slett starte på nytt, men det er vell noe alle bloggere har vært gjennom?.
 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvilken linje jeg har kommet inn på vgs, jeg har jo bare fortalt at jeg går på skolen å klaget på ikt… hehe Så det er vell på tide å fortelle dere hva jeg er kommet inn på. Jeg er kommet inn på linjen TIP- Teknisk Industriell Produksjon, jeg har som plan å bli bilmekaniker. Om jeg blir å jobbe med det er jeg ikke sikker på. Men jeg liker å skru på biler. Men om det er noe jeg blir å jobbe med lenge etter utdanningen det vet jeg ikke enda. 

Nå skal jeg se litt Kardashians før jeg skal hente prinsessa mi.

Går litt utenfor komfortsonen min med å legg ut bilde der det er null sminke eller noe greier.
 

Endelig gikk det gjennom

Hei dere, som sikkert mange av dere helt sikkert leste i går så skrev jeg ett innlegg der jeg fikk ut litt frustrasjon. Dette har da på ett mystisk vis plutselig bedret seg. Jeg tenkte jeg skulle prøve en siste gang med å stikke innom IKT kontoret, bare for å spørre om de virkelig ikke kunne hjelpe meg. Så jeg gikk innom de i dag når de åpnet kl 09:00 , spurte om de kunne hjelpe meg med og få lagt inn programmene i dag. Og til min store overraskelse så kunne de helt plutselig hjelpe meg. Det jeg ikke skjønner er hvorfor i all verden kunne de ikke hjelpe meg for noen dager siden? Jaja jeg skal i alle fall ikke klage, nå er det bare å krysse fingrene for at alt funker som det skal 🙂 

Nå er lille prinsessa sovnet så fint i sengen sin, så nå er det tid for Unge foreldre å bloggerne på tv2sumo , så er det ikke så veldig lenge til jeg også skal krype til køys. 

Mistet retten til og gå på skole?

Det er noen ting jeg ikke helt har skjønt, ja jeg er 24 år gammel å jeg har kun fullført grunnskolen noe jeg selvfølgelig angrer på den dag i dag. Men det har veldig mye med hvordan skole gangen min har vært også og hva som har preget den. Det kan du lese om her .

Jeg søkte meg inn på VGS i 2015 men var ikke sikker på om jeg kom inn så mens jeg ventet på svar jobbet jeg, jeg hadde enda ikke fått noe svar når skolen startet, men ei uke etter skolen var startet fikk jeg telefon fra en av skolene jeg hadde søkt om at de hadde plass til meg. Jeg forklarte at jeg hadde jobb å hadde en mnd igjen, hun sa at jeg kunne start når jeg var ferdig å jobbe. Men jeg tenkte at jeg ikke ville gå glipp av en mnd skole så jeg takket nei, så sa hun men da ses vi til neste år. Året kom jeg søkte på nytt men måtte avbryte da jeg ble gravid med mitt fantastiske lille mirakel, da jeg bare ville gått på skolen i tre mnd for så å gå i permisjon. Så jeg valgte igjen å søke i 2017 men da hadde jeg ikke rett til skolegangen pga nye regler. Så sendte jeg mail til fylkesmannen for å høre om rettighetene til skolegang i år. Jeg fikk vite at det var kommet nye regler 1.Januar 2018 som ville si at jeg hadde rett til skolegang siden jeg ikke har brukt opp de 3 årene jeg har krav på. Jeg heiv meg i søking å kom meg inn på en linje jeg veldig gjerne ville komme inn på, ja det var tredje valget mitt men jeg kom inn å trives kjempe godt i klassen å så langt som vi er kommet. 

Men så kommer det noe som setter en stopper for det meste…. Nemlig skole PC. Alle får en melding der man må svare på om man skal bruke privat- eller skole PC, jeg svarte ikke fordi jeg skulle ha skole PC å ikke privat. Når jeg kommer på skolen får alle kontrakten man skal skrive under på for å få både skole PC, bøker osv. Jeg går ned til IKT for å spørre om det er en mulighet å dele opp beløpet til skole pc i tre terminer, å det er ingen problem, så gir han meg en kontrakt jeg skal signere på, jeg signerer og leverer det tilbake også går han inn for å legge dette inn, så kommer spørsmålet; Har du skole pc fra før?
Jeg sier jeg har skole pc som jeg fikk i 2011 som var betalt ut, men at den er utgått på dato og at den ikke eksisterer lengre, det er da han kommer med…. Du har ikke rett til skole pc siden du hadde en i 2011. Så spør jeg hva gjør jeg da? jeg trenger jo pc da vi bruker det i alle fag, nei da må du dra på elkjøp og kjøpe deg en de ligger på ca 5000 kr. så var jeg så heldig at jeg fikk ordnet meg en pc som jeg kunne bruke, eller kjæresten min var så snill å lånte meg hans som han fikk opp å gå igjen, å den fikk jeg vite sto til kravene å alt som er, de så hvilken pc det var å sa bare med engang at de så at den var mer en god nok.
Vi møtte oppe på auditoriet i dag der alle skulle få skole pc, jeg møtte også da jeg hadde tatt med min private, det viste seg at det bare var 5 av de 20 personene som var der som hadde signert og betalt, å da var det bare de fem pluss meg som fikk ny maskin. Men det skjedde aldri, beskjeden vi fikk var at de som ble ropt opp navnet på skulle gå sammen med de to fra IKT, som vil si at jeg ikke ble ropt opp fordi jeg ikke sto på listen over de som skal ha datamaskin. Så fant lærerne som var der ut at jeg også skulle med på dette, men jeg viste ikke hvor de var gått så jeg går ned til IKT for å spørre om de viste hvilket rom jeg skulle på, men dette viste ingen der nede, han prøvde å ringe til en av de som skulle ordne dette men fikk ikke svar, så fikk da igjen beskjed om at jeg fikk gå rundt å lete. Jeg som ikke vet hvor halvparten av tingene på skolen er skulle gå og lete rom for rom på hvor de var. Jeg fant de ikke å tenkte jeg skulle innom IKT rommet igjen å spørre om han som var der kunne hjelpe meg eller eventuelt ta dataen min inn så kom jeg å hentet den i morgen tidlig, men det kunne han ikke de tar kun inn skolemaskiner.

Så… da har jeg som plutselig ikke har krav på skolemaskin ordnet en privat en som jeg fikk beskjed om, uten noen grunn fordi de ikke kan hjelpe meg med og få inn noen programmer så jeg kan jobbe i timene med tegne program, engelsk osv. Vi har til og med lærebøker på pc. Skal jeg sitte i timene å ikke kunne gjøre noe fordi skolen ikke vil hjelpe meg? Jeg har blitt avvist fra jeg begynte å be om hjelp til alt mulig på skolen. Dette ødelegger virkelig motivasjon min, er det noen vits å fortsette vist jeg ikke har krav på noe på skolen? Jeg har ikke så veldig mye lyst å fortsette når jeg ikke kan jobbe med de samme tingene som de andre på linjen….

Skoletimen

Nå har vi snart lang fri, har norsk for øyeblikket. Ja jeg sitter og blogger i Norsk timen men oppgaven vi har skal jeg gjøre hjemme vi har en oppgave der vi skal intervjue noen, så tenkte å intervjue min kjære i helgen siden prinsessa skal til pappaen sin så har jeg muligheten til å jobbe litt i fred og ro. 

Etter friminuttet skal vi på auditoriet der vi skal sitte i to timer å høre på IKT folkene prate å hjelpe oss med å installere programmer på datamaskinen. Jeg håper bare at datamaskinen jeg har vært så heldig å få låne hos min kjære godtar alle programmene vi skal ha.

Nå skal jeg gjøre meg klar til lang fri å lunsj, oj som jeg gleder meg til å få mat i skrotten.


Jeg gleder meg til jeg skal hente prinsessa mi hjem i ettermiddag <3

Mistet retten?

God morgen alle sammen, for øyeblikket sitter jeg på skolen å venter på at klokken skal bli 08:15 da skolen starter. 
Tenk at jeg er så heldig at min fantastiske kjæreste dro for å få fikset laptopen sin så jeg skulle ha en pc tilgjengelig på skolen, for det har seg nemlig slik at siden jeg gikk en stund på skolen i 2011 så har jeg tydeligvis ikke rett til noe skole pc, å den skole pc jeg hadde da er utgått på dato, og den holder ikke kravene til skole pc i dag, selv om den er fullt utbetalt så har jeg fortsatt ikke rett til å kjøpe noen ny via skolen, jeg fikk beskjed om å bruke 5000 kr på å kjøpe en ny hos elkjøp, jeg kjøper ikke noen ny pc fordi den skal brukes 2 år på skolen. Finnes da grenser på hvor mange datamaskiner jeg skal ha hjemme. Også har de så store krav til datamaskiner på skolen hvor store de skal være osv. 
Så jeg sendte mail til fylkesmannen å håper på svar derfra snart om det er sånn at man mister retten sin når man skal ta skolegangen på nytt når man har rett til å fullføre, så får vi håpe det blir noe mer konkrete svar der.
Nå skal jeg krysse fingrene for at jeg får brukt denne maskinen på skolen så jeg kan være med i fagene 🙂 
 
 

Liten oppdatering på helgen

God mandag alle sammen, dagen startet kl 06:00 da bestemte prinsessa seg for at det var på tide og stå opp for å spise mat. 
I dag starter jeg ikke på skolen før 12:15 til vanlig starter vi kl 10:00 hver mandag, men siden læreren skal ha møte starter vi ikke før sent. Noe som egentlig ikke gjør så alt for mye for da får jeg tid til å vaske klær, oppdatere bloggen osv. 

På fredagen slappe vi bare av hjemme å tok livet med ro da Emma enda var syk, på lørdagen var hun feber fri så da tok vi turen til Håkøya sammen med gudmoren til Emma, sønnen hennes og samboeren hennes og min fantastiske kjæreste.

Legger ved noen bilder fra helgen.

Det og være en toppblogger

Jeg kan jo ærlig si at jeg ikke er noen toppblogger, men jeg kunne godt tenkt meg å prøvd livet til en toppblogger for en dag eller en uke. Det er sikkert ikke bare jeg som har lurt på eller hatt lyst til å prøve livet som en toppblogger, de har jo veldig stressende dager virker det som i alle fall de fleste, de må jo planlegge hele tiden, men samtidig så kan de styre hverdagen sin slik de vil. Noen tjener godt andre ikke fullt så godt men såpass at de kan leve av bloggen. 
De har virkelig satt livet sitt inn i bloggen, de deler nesten hele livet sitt med hele verden, samtidig som de skal prøve å ha ett privat liv, de får høre det ene til det andre om utseende sitt, jeg har ofte tenkt på det, selv om jeg ikke er en toppblogger så har jeg fått mange fæle kommentarer, men jeg har rett å slett hevet meg over det, for disse folkene er bare ute etter en ting å det er oppmerksomhet. Jeg kunne virkelig tenkt meg å vært en av toppbloggerne, men samtidig så vet jeg ikke om jeg vil utsette meg for alt hate de får, selvfølgelig får de kjempe masse positivt men det er mye negativt mellom linjene også.
Hadde jeg hatt tid skulle jeg virkelig fått oppdatert bloggen ofte, men det er noe jeg ikke har så mye tid til så jeg velger heller og ha det som en hobby eller en ting der jeg kan koble av fra hverdagen om kveldene når jeg føler for det.


Jente kveld

På lørdag var det endelig tid for jente kveld, det er virkelig lenge siden vi har hatt noen form for jente kveld så det var virkelig på tide. På lørdagen dro jeg og Renate til Annicen på tapas kveld, der vi spiste scampi, dadler med bacon rundt, kjøttboller osv. Det var utrulig koselig, men det ble tidlig kveld jeg var vell hjemme rundt kl 01:00 vi kjente både jeg å Annicen at vi virkelig var ute av dette med festing, så for at vi ikke skulle sovne på hver sin ende av sofaen dro jeg heller hjem å la meg. Men vi var enige alle tre at dette måtte vi få til å gjøre igjen, så det gleder jeg meg til allerede selv om det ikke er bestemt noe om når å hvor. 

Date night

Jeg ble tok tatt med på en liten date, jeg føler meg så heldig som har en så flott å fantastisk mann.
Han kan plutselig bare finne ut at han skal ta meg med ut å spise, eller noe. Han overrasker stadig, det er rett å slett ikke ord å som kan beskrive hvor ufattelig heldig jeg er som har funnet en så omtenksom snill kjæreste. Når jeg kom hjem for noen dager siden lå det roser hjemme på bordet til meg. 31.08.2018 hadde vi 7 måneders jubileum. 

Mitt hjerte <3

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top