Svar på bli kjent med meg

Hei , fantastiske lesere, jeg tenkte jeg skulle svare på spørsmålene jeg fikk inn for noen dager siden, så blir dere litt bedre kjent med meg.

Hvordan er det å være mamma?
Jeg elsker det å være mamma, jeg kunne virkelig ikke byttet ut mitt ( forrige) liv tilbake. Selvfølgelig har det både hvert opp å ned turer, men det har virkelig vært mest oppturer, nå er hun snart to år å er godt i gang med trassen og vet virkelig hva hun vil, så det er noen utfordringer i hverdagen. Men jeg setter så utrulig stor pris på hverdag sammen med henne.

Hvordan er det å dele omsorgen?
Jeg skulle virkelig håpe det var noe jeg ikke trengte, jeg for min del syns det er tøft, men jeg merker på Emma at det er tung å dra frem og tilbake. Jeg tror hun syns det er vanskelig da hun vil være sammen med begge to samtidig. At hun føler seg litt splittet, men håper det går seg til etterhvert som hun blir eldre å kan si i fra selv.

Ditt beste bloggtips?
Mitt beste blogg tips må være at man er 100% ærlig å skrive ikke for mye og lange tekster men ha bilder i mellom ( er ikke sånn kjempe flink med det selv men prøver så godt jeg kan) 
Hvor lenge har du blogget?
Jeg startet min første blogg i 2013/2014, men blogget mye av og på å frem og tilbake

Hva er det beste med å blogge?
Det beste med å blogge må være at man kan skrive hva man vil og at man kan bruke det som en dagbok.

Bli kjent med meg

Hei fantastiske lesere, i dag kom prinsessa mi hjem etter hun har vært hos pappaen sin i helgen. Jeg måtte hente henne tidlig i dag så da dro vi likeså godt på besøk til tante og onkel, også gikk vi en tur innom oldemoren og oldefaren til Emma mens vi også var i byen.

Men over til det innlegget skulle handle om, jeg tenkte jeg skulle få i gang en spørsmålsrunde så dere kan bli litt kjent med meg. Så fyr løs de spørsmålene dere har så skal jeg svare så godt jeg kan på hvert enkelt spørsmål.
Nå skal jeg se videre på Unge foreldre på sumo før åndenes makt står for tur så skal man finne sengen så man er klar til en ny skole uke.

Emma som er så glad i beste sin traktor.

Følg gjerne facebook siden min her

 

Vaksiner barna

Jeg tenkte jeg skulle ta opp ett viktig tema. Dette er ikke noe jeg har tenkt så veldig mye over da det er ett naturlig valg for min del, men jeg fikk en liten tanke vekker når jeg leste dette innlegget i avisen for noen dager siden. Og mammasom16 postet ett innlegg om samme temaet, så jeg tenkte jeg kunne fortelle mitt syn på saken.

Jeg har vaksinert min datter da jeg ikke vil ta noen sjanse på at hun skal få noen sykdom hun kan leve uten, jeg forstår samtidig at folk ikke vil vaksinere, de er nok redde for bivirkningene osv, men jeg kunne ærlig ikke utsatt ungen min for å ikke vaksinere seg. Det er farligere syns jeg å ikke vaksinere seg enn å faktisk gjøre det.
De bivirkningene man kan få av en vaksine i dag er så små.

Jeg lurer egentlig på hvorfor dere ikke vaksinerer barna deres? Hva er dere egentlig redde for?
Dere kan jo ikke føle dere trygge på reiser utenfor Norge?
Reiser dere utenlands med barna?
Er dere ikke redde for at dere skal smitte de små som enda ikke gammel nok til å få enkelte vaksiner?

Jeg er veldig enig i at barn som ikke er vaksinert ikke skal gå i barnehagen, jeg håper virkelig flere blir strengere på dette. Jeg vil ikke at barnet mitt skal stå i fare for å få sykdommer hun ikke trenger fordi noen har valgt å ikke vaksinere barna sine, jeg syns man ikke skal få kunne velge om man skal vaksinere eller ikke, jeg syns alle MÅ bli vaksinert. De sykdommene som vi har blitt kvitt kommer stadig tilbake, meslinger osv. Dette er noe vi ikke trenger men som vi får tilbake fordi man velger bort å vaksinere barna sine.

Tenk hvis man vil reise til Afrika, det kan man ikke hvis man ikke vaksinerer seg, er det sånn at dere dropper turer der man må vaksinere seg før man reiser?

Nei nå ble det virkelig mye skriving og spørsmål, poenget mitt er; vaksiner deg, ikke utsett barna dine for noe de kan og bør slippe unna. Ta det rette valget som mammasom16 også skriver.

#familieogbarn #barn #vaksinering

Følg facebooksiden min her

Litt av dagen vår

God morgen, det er sikker mange av dere lesere som har høstferie eller er hjemme med barn når barnehagen har fagdag i to dager. Jeg har høstferie fra skolen å Emma er hjemme da barnehagen er stengt.
I dag skal vi bare kose oss hjemme mens vi ser at den våte snøen daler ned fra himmelen, så i dag blir det husvask å klesvask. 
Blir en liten tur inn til byen også, må kjøpe kjølevæske/frostvæske til bilen.

Nå sover prinsessa så jeg skal få ryddet kjøkkenet mens jeg venter på at tørketrommelen skal tørke klærne mine ferdig 😛 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top