Det slår aldri feil

Det slår aldri feil.
Jeg tenker og jeg grubler, men det blir aldri notert ned.
Hver kveld når jeg legger meg så får jeg så ekstremt mange blogg innlegg jeg kan skrive, men jeg tar meg aldri tid til og orke å snu på meg for å ta opp telefon å skrive ned.
Noen som har noen tips til hvordan jeg kan få skrevet dem ned eller huske de på en annen måte? 
Det hadde hjulpet og holdt liv i bloggingen. 
Jeg kan faktisk talt drømme om innlegg jeg kan skrive, men jeg husker som oftes ikke hva jeg har drømt.

Savner den lille sommeren vi har hatt her i nord.
Men nå er det endelig kommet snø så nå er det ordentlig jule vær ute 😀 
Er det mange av dere som har begynt og pynte til jul?
 

Er det en pyroman?

Hei dere, nå er det en veldig god stund siden jeg oppdaterte her inne.
Så det er vell kanskje på tide å gi en liten lyd i fra seg.

Jeg er for tiden veldig opptatt med skole, og når jeg kommer hjem er det tid for å være sammen med prinsessa mi før kvelden kommer, så dagene flyr ganske så fort.

For tiden har det skjedd litt på skolen siste ukene, det har vært 3 branner på ei skole uke,to branner forrige uke å en senest på mandagen.
Så i går var det møte for kontaktlærere, verneombudene og elevrådet sammen med politi og brannvesen. Jeg var med på møte da jeg er verneombud i klassen. Der fikk vi vite litt mer om hva som skjer og ha som eventuelt kan skje. De har enda ikke funnet gjerningsperson, men de har fått inn en del opplysninger som kanskje kan få stoppet denne pyromanen som herjer rundt. 
Vi har fått vektere til å patruljere her på skolen, og det kommer flere overvåkningskamera rundt i felles området på skolen.
Det var en del som ikke viste at skolen hadde kamera overvåkning på skolen, men dette er jo skiltet om der kameraene står så det er jo da bare å se på veggen.

Men jeg håper virkelig at vedkommende blir tatt for dette ødelegger for så veldig mange, det er mange som er redde for å gå på skolen for de vet ikke om det skjer noe igjen, eller om noen kommer til å tenne på noe der det oppholder seg masse folk. Til nå har det kun vært brann i samme gang, men i garderobene eller toalettet.
Her er noen bilder jeg tok selv på mandagen, disse brannene er fra forrige uke.

#brann #brannstifter #skole #videregående

Tilbake på skolebenken

Hei flotte lesere, i dag er jeg tilbake på skolebenken etter en lang helg, skolen var stengt mandag og tirsdag, barnehagen var stengt mandagen så jeg å prinsessa dro hjem til mamma for å kose oss. Jeg kan ærlig si at det er kjedelig å ha lang helg fra skolen, spesielt vist man ikke har noe spesielt man skal gjøre.
Så det var litt godt å komme tilbake på skolebenken å gjøre noe.
Nå er det ikke lenge til Desember, og jeg gleder meg så kjempe masse til å pynte til jul, ordne adventskalenderen til prinsessa, julestrømpe på julaften og ikke minst gleder jeg meg til pynting av juletreet på lillejulaften å se på Grevinnen og Hovmesteren 😀 

Fordommer ” av Ørjan Burøe”

I går var endelig dagen der kjæresten min tok meg med ut for å se showet til Ørjan Burøe Fordommer det var rett å slett ett helt fantastisk show, det var både latter og tårer. Jeg har egentlig ikke så veldig mange ord annet enn at showet virkelig er verdt og se. Det var hans nummer 200 show i går, vi fikk også være med å synge bursdagssang til datteren hans Leah som også var veldig morsomt og kunne være med på.
Så gratulere så masse med 19 årsdagen din i dag Leah.
Jeg tenkte i går under showet når han snakket om fordommer, at jeg skal gå i meg selv å se gjennom mine fordommer, å tenke gjennom om de virkelig er verdt å ha. Jeg tror egentlig ikke noen av de fordommene er noe jeg trenger sånn helt egentlig.

#Fordommer #komikerorjan #ørjanburøe #komiker #tromsø #kulturhusettromsø

13.11.2018 ble du borte

Den 13.11.2018 dagen i går tok dagen en annet slutt enn man hadde håpet på, eller vi har vell vært forberedt ganske lenge.
Min aller bestevenn, min firbente venn var vi nødt til og ta farvell med, han var blitt syk, han hadde det vondt, så i stede for å pine han for og finne ut hva som var galt ( hvilke organer som sviktet, eller om han hadde eller hvor han hadde blødninger) han hadde blødninger en eller annen plass, da han var blodfattig, han hadde høye verdiger, han hadde jernmangel, crp var veldig høy. Hans alder ble 12 år 7 måneder, valget var enkelt han skulle ikke lide noe mer, han får det mye bedre i himmelen sammen med mange av hans firbente venner. 
Han har holdt familien sammensveiset på alle vis, og det var en stor sorg når han måtte forlate oss, men vi vet at han har det bedre nå.
Han har vært sammen med oss i over 12 år, og fått all kjærligheten å omsorgen han trenger, han kunne virkelig ikke fått det bedre.Hvil i fred kjære picasso gutten min <3 Savne er stort, du har en stor plass i mitt hjerte <3

#husdyr #hund #bestevenn #firbentvenn

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top