Siste dag i 2018

God morgen fantastiske lesere, i dag er det siste dagen i 2018.
Idag våknet vi rundt kl 06.00 men Emma ville bare ligge å kose i sengen så vi var ikke ute av sengen før ca halv 8. Det var fantastisk og kunne bare ligge å dra seg i sengen for en gang skyld.
Ellers er hun ferdig å sengen i det hun våkner, så i dag var det godt at hun hadde tid til og ligge litt ekstra.
Nå har Emma spist frokost, jeg har fyrt i peisen og tent lys så det blir varmt og godt her i dag, det er litt kaldt om morgenen når det ikke har vært noe som helst på her i huset, men det er jo et gammelt hus. Varmeovn står jo alltid på men det er jo ett svært hus så de to alene klarer ikke varme hele huset, så da er det godt man har en peis og fyre opp i. Så nå skal jeg drikke litt tea å kose meg sammen med Emma, så skal jeg få i meg selv noe frokost.
Senere i dag skal vi avgårde til mamma og spise ribbe sammen med alle sammen.

Hva er deres planer for dagen og kvelden?

Når det blir lyst ute skal vi gå ut og måke snø og se om vi finner bilen under alt, det har vist snødd veldig masse i natt.

Julegaver 2018

Tenkte og legge ut bildet av julegavene jeg har fått, jeg må si at jeg har fått penger også men disse er ikke med på bildet 🙂

Noe som har vært ønsket i lang lang tid er stoooore hotell puter, de er bare helt amazing. Både jeg, kjæresten og ikke minst prinsessa har sovet godt på disse i julen.
En kopp som står ´´My best friend“på som jeg allerede har drukket et par kopper tea av, sokkene kom sammen med koppen å de er bare så deilige og ha på.
To parfymer en som heter ´´VIP Private Show, Britney Spears“den lukter bare helt amazing, og en som heter ´´Hypnotic“det er en roll on parfyme, den luktet veldig godt den også men ikke prøvd den på enda, så vet ikke om jeg passer til, men skal prøve den neste gang jeg skal ha litt parfyme på.
En selvbruningsspray.
En leddlyslenke.
Litt undertøy som f.eks den røde kjolen.
Lys lenke med store runde kuler i forskjellige farger.
En ramme med bilder av mine bestevenninner og gudmødrene til Emma, men det er noe spesielt med denne rammen, der er ikke bare bilder, men snur jeg den så er det ett sminke speil også. Dette har kjæresten min laget helt selv, både lakkeringen og detaljer ( små diamanter).
Men den største gaven av alle må jo være billettene til konserten ¨ Ariana Grande¨ skal ha 3.Oktober på Telenor Arena.Som sakt så er gaven begynt å bli tatt i bruk så det er litt bilder fra rundt om i huset.

Julen 2018

Heia flotte fantastiske lesere, nå har det vært stille fra meg på en stund, men her har vi virkelig brukt ferien så godt vi kan.

Juletiden er en travel men koselig tid. Julegaver skal handles, kaker skal bakes og huset skal pyntes, men heldigvis nytes denne tiden å nå som man har en toåring i hus så er det ekstremt morsomt å skal gjøre alle disse tingene, jeg gleder meg allerede til neste år, men en ting er sikkert jeg skal starte tidlig å kjøpe julegaver( jeg sier det vært år) men nå skal det virkelig gjøres.

I år møtte Emma nissen for første gang og det var ikke ett eneste tegn til at hun var redd, hun holdt han i hånd, fulgte han inn i stuen å ble kjempe lei seg når han skulle dra.
Pakkene som lå under juletreet var ikke av interesse hun skulle bare ha pakker i fra julenissen.

I julen har både jeg og Emma vært syke på selve julaften var det verst, kraftig forkjølelse og Emma fikk øyebetennelse oppi det hele, nå begynner vi heldigvis og bli friske igjen, er bare den stygge hosten som henger igjen.
Men alt i alt har vi hatt en fantastisk jul til nå.
I morgen skal Emma til pappaen sin å være der og feire nyttårsaften, så foreløpig har jeg ingen planer for det nye året bortsett fra at jeg skal være sammen med kjæresten så jeg ikke går inn i det nye året helt alene.

Litt bilder fra julen:


Ny kjeledress fikk hun også til jul så den måtte vi ut og teste.

Nissefest

Hei dere, nå har jeg vært hjemme en liten stund, vi ble permittert fra skolen i dag også, så da dro jeg like så godt hjem å bare slapper av.
Så nå sitter jeg med hårfarge i håret og venter på at jeg skal skylle den ut.

I dag er det nissefest i barnehagen, så Emma fikk på seg nissekjole,nissetøfflene å nisseluen i dag å da var hun i ekstase, hun er veldig opptatt av nissen for tiden noe som er veldig morsomt.

Pyntet juletre

Hei å god morgen fantastiske lesere, akkurat nå sitter jeg på skolen å slår ihjel litt tid, vi starter egentlig ikke før klokken 10:00 i dag, men siden Emma liker og spise frokost i barnehagen sammen med de andre barna så kjøre jeg heller tidligere til skolen på mandagene og bare slapper av. Det funker ganske fint, også får jeg jo oppdatert litt her inne før skolen starter.

Jeg må få skryte til meg selv litt her, for forrige uke var det virkelig en god blogg uke der jeg fikk oppdatert veldig masse.

I går pyntet vi juletreet, siden Emma skal være sammen med pappaen sin på nyttårsaften å ikke får vært med juletreet så veldig mye tenkte jeg at vi kunne pynte det ei uke tidligere bare sånn for opplevelsen sin del, og jeg tror hun syns det var veldig stas, juletreet var satt opp før hun ble hentet hos pappaen i går, så når hun kom hjem sto treet i stuen med lysene på og hun bare ” oj se nissetre” hun kaller det ikke for juletre her heter det nissetre.
Grunn til at hun har funnet ut at det heter nissetre er fordi hun fikk en liten rosa juletre på kalenderen 1.Desember hos nissen.

En liten sniktitt på pyntingen av juletreet <3

Tradisjoner

Hei flotte lesere, nå sitter jeg endelig fremfor iMacen og blogger. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg satt her å skrev ett innlegg, har bare brukt laptopen da det er den jeg har på skolen å lett tilgjengelig hjemme, nå har vi ryddet og styrt på soverommet/kontoret så nå føles det helt fantastisk å sitte her.
Om noen timer skal jeg hente prinsessa mi hjem, jeg har til vurdering å ta frem juletreet å pynte det litt tidligere bare for Emma sin del, men samtidig vil jeg vente til den 23.Desember da det er dagen jeg har hatt som tradisjon i alle mine år.
Hva syns dere? Skal vi pynte treet noen dager tidligere eller skal vi vente?
Har du pyntet treet allerede? Og hvor tidlig pyntet du? Hva er dine tradisjoner i juletiden?

OMG Autografen til…..

Hei nydelige lesere, i dag har jeg bare ligget i sengen eller jeg ligger/sitter her enda.
Jeg tror at dagen blir tilbringt her vist vi ikke finner på noe annet i løpet av dagen.
Emma er hos pappaen sin denne helgen, og det er så lite å finne på når prinsessa ikke er hjemme.

Men over til det jeg egentlig skulle fortelle….
Jeg og min kjære var så heldig og bli invitert med på Scandic Ishavshotell i går for å se selveste Bruce Dickinson, han pratet og fortalte om livet sitt og tiden i Iron Maiden osv. Vi fikk også boken hans med autografen. Jeg liker for å være helt ærlig ikke å lese bøker, jeg kan starte på bøker etter bøker men de blir bare liggende og liggende. Til nå er det ingen bøker som har klart og spise interessen min, så jeg tenkte jeg skulle prøve å få lest boken til Bruce Dickinson , det er jo hans selvbiogrfi så det kan jo være spennende og lese.

Nå skal jeg varme meg litt havregrøt også skal jeg finne noe å se på og slappe av mens jeg venter på kjæresten, han skulle hjelpe søsteren sin og bære til opp til hytten de holder på å bygge seg 🙂
Gleder meg virkelig til og se den helt ferdig.

Lucia dagen

Heeeeeeeiii flotte lesere, nå er det virkelig ikke lenge til juleferie eller jul.
I dag har vi vært i barnehagen til Emma og hatt Lucia frokost sammen med de å sett på Luciatoget. Det var veldig koselig.
Så måtte jeg dra til skolen og starte med engelsk tentamen, jeg rakk heldigvis og bli ferdig før tidsfristen.
Som sagt kom jeg litt for sent i dag da det var Luciafrokost i barnehagen, men familie kommer fremfor både skole og jobb så valget var ganske enkelt.

Nå sitter vi her på klasserommet å vente på å se om vi får lærer, før vi skal i bowlinghallen med TIP klassene i gymtimen, så blir for en gangsskyld en morsom gym time 🙂

50 Ting du ikke vet om meg

1. Hvor gammel er du om fem år? 29 år

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Jeg har vært sammen med Emma og kjæresten

3. Hvor høy er du? Jeg er 168

4. Hvilken film så du sist? The Ring

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten min

6. Hvem ringte deg sist? Ei venninne

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? ” Velkommen til langåpent hos oss i morgen 13/12 til kl 22! Det blir juleverksted og nissejakt for de minste kl 17-19. Julenissen kommer kl 17.30 😉 ”

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Messenger

9. Hva er ditt favorittsted? Borte bra men hjemme best.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det vet jeg faktisk ikke, tror jeg foretrekker minst å være i ett fly, har en syyykt fly skrekk å høydeskrekk :/

11. Når så du moren din sist? 4 Dager siden

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Min favoritt julesang , det vet jeg ikke helt, har en god del som jeg bruker å høre på hjemme hos mamma som vi spiller vært år, men husker ikke hva de heter eller hvem som synger de 😛

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er skilt, det har de vært siden barneskolen engang, men syns det går helt fint 🙂 Prater med de begge, å har klart meg fint til nå 🙂

15. Når våknet du i dag? I dag våknet jeg 06:17

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Gift, Tre barn ( to til ) , hus og millionær

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det husker jeg faktisk ikke 😛

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? The fml Show

19. Hva er din beste egenskap? Lett og bli kjent med.

20. Hva er din verste egenskap? Fjortenårig trasshet når jeg blir sint 😛 HAHA

21. Sover du med eller uten klær om natten?Helst uten klær, men av og til kan jeg sovne med klærne på å våkne om natten for å kle de av 😛

22. Hvor mange puter har du i sengen? 1-2

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg er en alt spiser, så vet faktisk ikke hva som er det rareste jeg har spist 😛

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en stasjonær iMac

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker

26. Hva hører du på akkurat nå? En kjæreste som lager en irriterende lyd 😛

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Det må være Ben & Jerry caramel 🙂

28. Hvilken dessert er din favoritt? Gele med masse vaniljesaus

29. Den største premien du har vunnet? Påskeegget fra Vero Moda i år

30. Liker du kaffe? Liker ikke vanlig kaffe, drikker kun latte / Capuccino

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe latte/ Capuccino. vann eller juice 🙂

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Kontaktlæreren jeg har nå

33. Kan du spille poker? Nei, men vil veldig gjerne lære meg det

34. Hva har du spist i dag? Landgang og fiskekake med spaghetti

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Ingen

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Hører ikke på radio da jeg ikke har radioen tilkoblet i bilen så hører kun på spotify.

37. Vil du ha barn? Ja, jeg har en datter på 2 år, men vil veldig gjerne ha flere.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk

39. Sover du på en spesiell side? Ligger alltid på venstre side.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, er livredd for fisk osv 😛 haha

41. Hva bruker du helst penger på? Emma

42. Eier du dyrebare smykker? Smykke jeg fikk hos kjæresten min, som er fra Marna ( komikerfrue) sin kolleksjon

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? The Kardashians, Home and Away, Bloggerne , Friends.

44. Hva skal du gjøre i helgen? På fredag skal jeg på Scandic ishavshotell for å se Bruce Dickinson fra Iron Maiden

45. Kan du stå på slalåm? Nei, holder meg til snowboard, får ikke lov av storebror å stå på annet enn det 😛

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill, ekte, imøtekommende og morsom.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Standard iPhone ringetone

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg har en vannvittig tørr humor 😛
2. Jeg er veldig følsom til tider, vet ikke hvorfor
3. Jeg spiser ikke hamburger, jeg rett å slett klarer det ikke! Er redd for å tygge på noe hardt som brusk elns 😛
4. Jeg er utrulig sta, og skal ha det som jeg vil.
5. Når jeg skriker så flirer jeg mens tårene triller.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Adventslys

50. Er du sosial? Ja, må alltid ha noen rundt meg, men av og til har jeg perioder der jeg bare vil være for meg selv 😀

Inne i den nye plattformen

Hei dere nå er jeg inne på den nye plattformen å skriver til dere, jeg må ærlig si at dette er mye og sette seg inn i.
Men jeg skal bruke helgen til og sette meg inn i det meste. Så satser vi på at dette blir ett bra opplegg. Foreløpig er jeg ganske positiv til den nye plattformen, og ser frem til en ny start her 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top