Blir den aldri borte?

God morgen, eller helt god er den da ikke, jeg skulle vært på skolen for en time siden. Men jeg har vært oppe så mange ganger i natt å gått frem og tilbake til do, jeg trodde virkelig jeg var blitt frisk men neida så feil kan man altså ta.
Jeg er så lei sykdom nå at det skulle ikke vært lov å vært så lei, i helgen når Emma var hos pappaen sin så vasket å rydde jeg hele huset bare for å få bort sykdommen, å takken for det er at jeg selv blir syk.
Så nå skal jeg bare fyre opp i peisen så det blir varmt å godt så er det bare å slappe av til man skal hente prinsessa i barnehagen.

Må jo nesten bare få skryte av den fantastiske bilde kjæresten min tok i går.

Kosekroken

Hei dere, i dag er siste dagen hjemme før jeg skal på skolen i morgen. Å nå håper jeg virkelig det er lenge til jeg eller Emma for den saks skyld blir syke igjen.
Nå sitter jeg bare og venter på at maskin med klær skal bli ferdig så jeg får hengt det opp, så er det bare å få brettet det som skal brettes, så vente på at oppvaskmaskin skal bli ferdig. Selv om man er syk må jo husarbeidet gjøres.

Men nå skal jeg se videre på The Kardashians, drikke en kopp tea å kose meg i den koselige kosekroken, foreløpig er dette favoritt stede i huset.

Ikke den beste starten på uken

Hei dere, denne uken startet ikke som forventet. Jeg har vært oppe i hele natt å sprunget på do, for jeg er nemlig blitt syk. Er det å bli syk liksom takken for at man ryddet å vasket huset å fikk bort sykdommen etter Emma har vært syk? Tydeligvis, så nå er det min tur, og for å være helt ærlig så skjønner jeg godt hvordan Emma hadde det når hun var syk, for dette er ikke noe særlig.
Det positive er jo at jeg får vasket klær, men skulle heller foretrukket å vært på skolen fremfor å måtte henge opp alle de klærne, spesielt sokkene, det tar jo en eeeeeeevighet å henge opp.

Men jeg er startet på nytt med alle sesongene med Kardashians, så det får vell dagene til og gå.  Jeg må si det er rart å se tlibake når de var så unge å hvordan livet deres har endret seg på disse årene de har hatt sesongen.
Jeg er bare glad for at prinsessa mi er frisk igjen <3
Jeg gleder meg allerede til å hente henne i barnehagen senere.

Men nå skal jeg få i meg litt mat å prøve å sove en liten lur mens klærne vaskes.

En liten bake dag

Hei dere flotte fantastiske lesere,søndagen er her å jeg prøver så godt jeg kan å finne blogg motivasjonen. Men den er altså langt langt vekke, jeg har til og med vært inne på tanken å skifte plattform bare for å se om motivasjon kom tilbake, men jeg vet jeg hadde fort havnet tilbake her igjen, så jeg la fra meg den tanken.

I dag kom prinsessa hjem etter å ha hatt pappa helg, det er så utrulig kjedelig å ikke ha henne hjemme, helgen går så utrulig sakte.
Men når hun endelig kom hjem fant vi ut at vi kunne bake litt, så da laget vi bananlapper ( rislapper, bare byttet ut risgrøten med banan) siden vi hadde en banan som var blitt kjempe moden å søt, og Emma tydeligvis ikke liker banan når skallet er nesten brunt. Dette syns hun var kjempe stas å få være med på, hun elsker og få hjelpe til på kjøkkenet så når anledningen byr seg er det bare å være med.

Endelig tilbake?

Hei dere, nå er jeg endelig tilbake håper jeg.
Jeg har vært borte en god stund da det har vært litt mye sykdom hjemme, heldigvis ikke noe alvorlig. Men det er jo tiden av året der man får det meste av sykdommer.
Men jeg tenkte jeg skulle prøve å fortsette med challenge nå som jeg er tilbake 🙂


Jeg bare elsker bildene fra julen, så må bare dele dem litt til 🙂

Gjenbruk

Jeg tenkte at jeg kanskje må ha litt andre innlegg enn å bare spamme med 30 days challenge her på bloggen.
Så jeg tenkte at jeg skulle skrive litt om det med gjenbruk eller arving av klær.
Jeg kan ærlig si at jeg er ikke akkurat millionær å kan gå å kjøpe klær til meg og Emma hverdag, derfor er jeg så heldig eller Emma så heldig at hun kan arve litt klær, til og starte med arvet vi klær i fra søskenbarnet mitt som er 3 år, men siden Emma faktisk er blitt større enn henne i en alder av to år, så kan vi ikke arve i fra dem mer. Men heldigvis er jeg så heldig at jeg har en bestevenninne som har ei datter på 5 år, som vi kan arve etter å det setter jeg så utrulig stor pris på, så nå har vi allerede fått en søppelsekk med klær som jeg tenkte å gå igjennom, så tenkte jeg at jeg kunne vise litt bilder underveis.

Hun fikk seg både sko, tights,kjoler,vinterjakker og gensere. Og som den lille prinsessa jeg har, er hun faktisk veldig glad i sko, hadde hun fått lov hadde hun sovet med sko på.

Arver dere klær etc? eller arver noen av dere?

30 Days challenge #9

♥  day 9: Smykkene dine

For å være helt ærlig så har jeg bare tre smykker tilgjengelig da resten står på lager sammen med flyttelasset som jeg ikke tok med meg når jeg flyttet. Men jeg fant i alle fal tre av smykkene å det er bare ett av de jeg bruker.

Det lille hjerte er det jeg bruker hverdag 24/7 og er fra kolleksjon til Marna by Thune å jeg elsker det smykket. Dette fikk jeg hos kjæresten i julgave julen 2017. Men jeg kan ærlig si at jeg ønsker meg mer fra Marna by Thune.

30 Days challenge #8

♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg

Oj, her måtte jeg bla igjennom arkivet og facebook for å se om jeg fant noen gamle bilder av meg, dette var ikke så veldig lett. Jeg har ikke så veldig mange bilder av meg selv som er tre år gammelt, alle bildene er liksom mer enn fem år gamle eller bare to-et år 🙂


Disse bildene er de jeg fant som er 3 år gamle.

Krystallsyken

Hei dere, i skrivende øyeblikk sitter jeg hjemme og bare høre stormen som uler ute rundt husveggene.
På tirsdagen startet det hele, jeg skulle hente Emma hos pappaen sin da hun hadde vært der og spist middag.
Jeg følte plutselig at jeg ble svimmel, men tenkte et var fordi jeg røyste meg for fort opp etter jeg hadde kledd på Emma sko å jakke, men jeg kjente det ble litt værre, så jeg tenkte at vi bare måtte komme oss til bilen å at det ble bedre når jeg fikk luft. Men jeg kjente ikke noe spesielt til endring, heldigvis var kjæresten i byen så jeg ringte han å sa at han måtte kjøre hjem, for jeg klarte ikke jeg var så svimmel. Så jeg tok ingen sjanse på å kjøre, så kommer vi hjem og alt begynte å snurre rundt meg ( sånn som på en karusell) jeg ble veldig redd å var veldig på passelig når jeg sovnet. Så jeg dro til legen i går og beskrev alt jeg følte å hvordan ting var dagen før, og da fortalte han meg at det er krystallsyken, så jeg ble sykemeldt fra skolen resten av denne uken. Det går 1-2 uker før det er borte, han sa at jeg er så ung at dette vil nok gå fort over, men at jeg bare skal ta det med ro å ikke gjøre så veldig mye ut av meg. Å siden jeg går på TIP for og utdanne meg til bilmekaniker så er vi veldig mye på verksted å er i høyt tempo, så da er det greit å være hjemme å slappe av.

Så nå sitter jeg bare å gjør noen blogg innlegg klare på forhånd før jeg skal lage meg noe å spise å finne meg en serie å se på 🙂

Jeg gleder meg allerede til vi skal tilbake til Oslo i Oktober 😀 Can´t wait 😀

30 Days challenge #6

♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre

Er det en ting jeg aldri kommer til å gjøre så er det og hoppe i fallskjerm, jeg har sånn høyde skrekk å så stor respekt for høyder at det er noe ingen kommer til å få se meg gjøre.
Jeg liker virkelig ikke det mage suge man før når man blir løftet opp eller kastet noen plass. Jeg får sug i magen bare vist jeg skal hoppe i armene til kjæresten min eller han bare skal kaste meg i sengen. Det lille er nok til å få den ekle følelsen i kroppen.
Så nei, det å være i høyde kan noen andre ta seg av.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top