Vannkopper?

Hei dere, hele 8 dager siden sist jeg ga lyd i fra meg. Men nå er jeg tilbake igjen, i alle fall når tiden strekker til.
Jeg skulle virkelig ønske at det var flere timer i døgnet, sikker flere enn bare meg som ønsker det.

Her i huset startet uken med sykdom, lille jenta mi har blitt syk, høy feber og i går oppdaget jeg en kvise lignende prikk på haken, og i dag oppdaget jeg tre prikker på over leppen å noen begynnende prikker på fingrene, så venter nesten i spenning og håper hun får vannkopper nå, det hadde vært så fint å blitt ferdig med det. De årene hun har gått i barnehagen å når vannkopp sesongen har vært så har hun virkelig klart seg uten, men jeg vil så inderlig at hun får det mens hun er liten og bare blir ferdig med det.

Så vinterferien som starter neste uke har allerede startet fort oss, så håper jeg hun er bra til over helgen, så vi kan finne på noe i vinterferien.

Hvor langt skal vi gå?

Hvor lang skal det gå før det skjer noe?
Må virkelig enda flere liv gå tapt?

Dette må bli satt stopper for, det er ikke forsvarlig. Når skal de innse at dette ikke funker?
Forrige uke måtte jeg reise tidligere hjem fra skolen for at vi skulle komme oss hjem i det hele å store til normal tid slik at prinsessa kunne legge seg til tiden hun pleier, for veien mellom tunnelen og veien hjem skulle stenges klokken 17:00.
For det skulle være bilberging å de viste ikke hvor lenge veien skulle være stengt da de skulle berge en trailer som hadde hentet fisk opp fra grøftekanten.
Denne traileren var heller ikke skodd for forholdene, det var ikke antydning til kjettinger verken iskjettinger eller snøkjetting på den traileren, å hva oppnådde han med det? Og havne i grøften, men fikk han noen som helst straff for det? Nei, de utenlandske sjåførene slipper billig unna. Selv om de blir fratatt førerkort så kommer de til hjemlandet, får utstedt nytt førerkort og blir satt i en ny trailer igjen å blir sendt ut i verden. Disse sjåførene har null erfaring på Norske veier, de har null erfaring på glatt føre. Å det hjelper ikke så all verdens at de har kontroller å ber de sette på kjetting, for disse tar de bort så fort de er kommet ett stykke unna kontroll plassen. Hvilken hensikt har dette? Å fortsatt får de kjøre videre.
Det er veldig mange som allerede boikotter utenlandske trailere, de vil ikke bruke disse. Men vil dette hjelpe?
Hvorfor kan de ikke bruke båt transport slik de gjorde før?
Disse utenlandske traileren er billigere, men er billigere bedre enn at menneskeliv går tapt? Hvorfor kan de ikke se at menneskeliv er verdt ti ganger mer enn at de skal ha billigere transport?

Jeg går for dyrere transport å erfarne sjåfører enn at flere menneskeliv skal gå tapt.
Jeg er også for at de skal bruke båt transporten fremfor at flere liv skal gå tapt.

#vogntog #trailer #ulykker #kjettinger #veier #menneskeliv

Nytt tilskudd i familien

Nå er det noen dager siden sist jeg skrev noe her inne, så tenkte kanskje å oppdatere dere litt. Det har jo skjedd litt siden sist jeg var innom, vi har fått ett nytt tilskudd i familien.

Jeg og mamma var på lang tur på lørdagen, der vi kjørte fra Tromsø-Fossbakken ( uten for Tromsø) totalt kjørte jeg i 14 timer vist jeg legger sammen hele turen hjemmefra, til mamma, fra mamma til Fossbakken å tilbake igjen.

Vi hentet Flame den nye hunden i familien, han er bare til å spise opp, han ser ut som en liten revunge, men er en Shetland Sheepdog <3
Han er så perfekt, det er sånn at jeg har lyst å bare stjele han med meg hjem fra mamma å ha han selv.

Hun mamma kjøpte Flame hos har 8 hunder å datteren har 3, å det var ikke bare Shetland Sheepdog de hadde, det var mange andre raser der, en puddel f.eks som bare var døds kul å som hadde en sykt energi hun var virkelig en energi bombe.

Nei dette var bare en herlig tur, mamma har allerede sagt at hun ønsker seg en til hund i 50 årsgave, så her må man vell bare begynne å spare penger. Haha

Følg facebook siden min for oppdateringer

#Hund #Shetlandsheep #familiemedlem #familie

Maskinering

God morgen fra skolebenken. I går var det siste dag på maskineringsverksted, jeg dreide litt, det var ikke noe spesifikt som skulle lages så jeg dreide egentlig bare tull bare for å dreie å samtidig få øvd seg litt mer på hvordan det fungerer. Neste uke Mandag og Tirsdag skal vi på sveiseverkstedet igjen. Vi er 6 uker der, å 6 uker på maskinering, så vi veksler mellom så vi får prøvd litt av alt. Hver fredag er det YFF ( Yrkesfagfordypning) der skrur vi på biler hele dagen, vi får inn mange kunde biler som trenger service, gjennomganger for å finne/fikse eventuelt feil før den skal på Eu-kontroll.

Mandag, ny uke på verksted

God morgen, eller jeg har kanskje vært våken i noen timer allerede. I dag er det mandag å det betyr en ny uke med jobb å skole.
I dag starter vi ikke før klokken 10:00 , men jeg er allerede på skolen. Jeg har vært her siden kl 08:00 ca , men har bare blitt sittende i bilen å pratet med kjæresten i telefon til det ble så kaldt at jeg fant ut at jeg bare skulle ta på meg verksted klærne, så er jeg klar til siste uke med maskinering. Jeg skal prøve å få tatt bilder underveis av hva jeg holder på med på maskineringsverksted.

I morgen skal endelig ny bilen på verksted å jeg håper de finner ut hva som er feil å kan fikse dette samme dagen. For på Lørdag skal jeg og mamma kjøre å hente det nye familiemedlemmet. Oj som vi gleder oss, til å få en liten valp i hus.
Jeg tror Emma gleder seg kjempe masse, hun vet jo ikke helt hva en valp er å har jo aldri vært sammen med en valp, men jeg vet at det kommer til å gå kjempe fint og at de kommer til å være kjempe gode venner.

Nå er det ikke lenge igjen til valentines day, og jeg lurer på hva jeg skal finne på til kjæresten. Er det noen som har noe tips? Jeg tar gledelig i mot.

Jeg har forresten fått prøvd vippene som Stinablogg har lansert, så tenkte å komme med ett eget innlegg løpet av uken om hva jeg syns om de når jeg har de på, å bilder av hvordan dem er når jeg har dem på meg.

Litt av helgen

God søndag, i skrivende stund sitter jeg og Emma å tegner å hører på musikk.
I helgen har vi passet hund til gudmoren til Emma, noe Emma selvfølgelig syns var morsomt.
I går var vi hos pappa og dem å spiste middag, det ble lammefrikasse. Det har helt utrulig nydelig, i dag skal vi bare ha en enkel middag med kjøttboller og spaghetti.
Tidligere i dag var vi ute å lekte med Tira ( hunden) i all snøen som er kommet. Også hoppet jeg fra taket å ned i alle snøen jeg måket ned fra taket, for jeg klarte å låse meg selv ute med å lukke vinduet 😛

Resten av dagen går til avslapping, og kos før det er en ny uke i vente.
På fredagen hadde jeg bursdag og ble hele 25 år, bare halvveis til 50 nå 😛
Jeg skal kanskje feire den neste helg, ble en liten feiring sammen med mamma,lillebror, kjæresten til lillebror, min kjæreste og selvfølgelig Emma, vi spiste taco hos mamma.

Skal få lagt ut bilder fra vi var ute i dag litt senere, i mens slenger jeg med dette bilde.

Tilbake blikk til sommeren. Å som jeg savner sommeren nå som all snøen er her.

Stinalashes

Hei dere i over i går fikk jeg endelig pakken jeg har ventet på i posten. Som sikkert mange har fått med seg så har Stinablogg lansert Stinalashes å i over i går kom endelig vippene jeg har kjøpt i posten, å jeg gleder meg sånn til å få prøvd de på.
Det medfølger jo ikke lim til disse, da hun anbefaler Duo sin vippelim.
Jeg hadde duo vippelim igjen som enda var godt så jeg skal få prøvd vippene på i løpet av dagen.
Er det noe av dere som har kjøpt disse å fått prøvd de? 🙂

Svindlet

Hei dere, nå sitter jeg på skolen på klasserommet som er  inne på maskineringsversktedet og hjelper min gode venninne med en prøve i sveising som hun ikke har hatt enda. Så mens hun gjør den å jeg venter på at hun skal bli ferdig eller trenger hjelp så tenkte jeg å komme med ett lite innlegg, så det ikke går så alt for lang tid mellom hver gang jeg blogger.

I går skulle jeg å min kjære kjøre å hente Emma hos mamma, så skulle vi innom butikken for å kjøpe noe til middag, vi kommer til kassen å jeg skal stikke kortet inn, trykker koden min men korte blir ” ikke godkjent” jeg prøvde opp til flere ganger, jeg fikk til og med kjæresten til og vippse til meg i tilfelle jeg ikke hadde nok på konto, men kortet ble fortsatt ikke godkjent, jeg sjekket kontoen å det var penger nok til å betale. Men kortet ville virkelig funke, så hun i kassen sa hun kunne prøve sitt kort så kunne jeg bare vippse henne, å heldigvis fungerte det.

Så kommer vi hjem å jeg starter med middagen, middagen er ferdig og vi setter oss ned for å spise. Plutselig får jeg en melding fra banken om at jeg må kontakte de snarest. Jeg ringer jo selvfølgelig med engang å oppgir saksnummer osv. Det viser seg nemlig at det er blitt tregt å handle på nett med mitt kort, de spør om jeg har handlet på nett idag ( søndagen) jeg svarer nei jeg har ikke handlet noe på nett. Damen i andre enden sier om jeg har hørt om ”google gravity int”? denne plassen har jeg aldri hørt om. Det var slik jeg fant ut hvorfor kortet mitt var sperret, jeg mistet jo kortet mitt for noen uker siden, men sperret dette og bestilte nytt kort. Men bare tanken på at folk er så frekke, jeg har jo alltid sagt at dette aldri kommer til skje meg, da jeg er så sykt nøye på dette å handler jeg på nett lagrer jeg aldri kort informasjon selv om google spør om jeg vil lagre dette.
Jeg vet at man aldri skal stole 100% på internett men jeg har liksom klart meg helt til i går.
Så nå har jeg bestilt nytt kort å håper jeg har det i løpet av uken.

#svindel #blogger #mammablogger #svindlet #internett

Hvorfor ett slikt hat?

Er det alltid noe jeg har lurt på, i alle fall fra når jeg startet og blogge i 2014 og i tiden frem til nå. Så er det dette hate mange har til bloggere. Hvorfor bruke tiden sin til å skrive hat bak tastaturet? Det finnes jo faktisk folk som tar seg tid til å sende postkort hvor de skriver hvor mye de kan hate en blogger. Vi bloggere ( nå er ikke jeg av de store bloggerne, men jeg tar oss små blogger også med i dette) vi er mange små og mange store bloggere som mottar hat meldinger både på E-post , private meldinger, kommentarfelt ja til og med brev i postkassen.
Hvorfor tar folk seg tid til dette? Er det fordi de er sykt sjalue, eller har de ikke ett eget liv å bry seg med? har de ikke andre ting å bruke tiden på?

Jeg sitter å ser på Wahlgrens verden, datteren er en blogger en ganske stor blogger. Hun fortalte moren sin om alle disse hat meldingene hun hadde fått i kommentarfeltet, og at hun hadde fått et bursdagskort med tallet 6 på , der noen hadde tatt seg tid til å skrive hvor mye de hatet henne og ønsket henne dø. Dette syns jeg rett å slett er grusomt å høre, ja jeg har sikkert fått en del hat kommentarer men disse har jeg slettet fordi de ikke fortjener noe av tiden min.

Men moren hennes sa noe som hun hadde hørt Madonna si * If you hate me but follow me on the blog, youtube and social media you are a fan, Bitch*

Dette syns jeg faktisk var helt fantastisk sakt, det kunne ikke blitt sakt bedre. Så jeg blir å skrive denne ned å ha den på veggen som en påminnelse når man får hat kommentarer en dag.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top