Kristin Gjelsvik vs Sophie Elise

Jeg vet egentlig ikke hvor jeg vil med dette innlegget.
Men alle har hatt noe de vil si om dette dramaet som har pågått på nett noen dager.

Jeg er ikke på noen av dem sin side, eller jeg er både på Kristin og Sophie Elise’s side, jeg syns ting går litt for langt. Ja bloggere har litt å passe på å hvordan de setter ting i perspektiv da det er mennesker alt fra 9-10 års alderen og opp til 50+ som leser så å si alt de skriver på nett. Men denne saken som er blitt omtalt nå og som har tatt helt av både skjønner jeg og skjønner jeg ikke helt.
Ja man trenger ikke brettet ut alt i livet sitt til hele verden, men samtidig vet bloggerne hvilke knapper de skal bruke og de skal trykke på for å få lesere og for å få folk provosert og for å få delt innleggene sine å klikk til enhver tid.
Jeg er ikke for operasjoner men jeg tenker det er opp til hver enkelt hva de velger og gjøre med kroppen sin. Alle er fine på sin måte, jeg har aldri gjort noe med kroppen min å kommer ikke til å gjøre det, ja jeg kan ærlig si jeg har hatt tanker om at jeg vil fikse det og det og det. Men jeg gjør det ikke, nettopp fordi jeg vet jeg ser bra ut slik som jeg er. Og jeg har folk rundt meg som sier at jeg er bra akkurat slik jeg er.
Jeg har en datter på litt over 2 år som jeg skal være ett godt forbildet for, ja vil hun operere seg når hun blir eldre skal jeg ikke nekte henne for det er hennes kropp, men jeg kommer ikke til å motivere henne til å gjøre det, jeg blir å gjøre det motsatte.

Men jeg har også tenkt på den dagen Sophie Elise får barn, de kommer ikke til å ligne så veldig mye på henne etter alle operasjonene hun har gjort.
Men Sophie Elise er bare ett menneske hun også, selv om hun gjør ting kanskje du ikke ville gjort eller syns er bra så kan du holde meningene for deg selv. Ja hun skulle kanskje ordlagt seg litt annerledes i enkelte innlegg så folk ikke ble så påvirket og fortalt at dette er noe hun selv har valgt å gjøre men ikke oppfordrer folk til å gjøre. Jeg skjønner begge sidene av saken, men så er det jo slik at vi nordlendinger kan være litt kvass i måten vi både prater på å måten vi skriver på. Jeg skulle kanskje vært tidlig nok ute å fått lest innlegget hennes, men jeg har tenkt å grublet lenge på om jeg skulle orke å bruke energien på dette.

Men alle hat/draps kommentarene Sophie Elise har fått syns jeg er for drøyt, det er voksne mennesker der ute som faktisk ikke burde hatt internett tilgjengelig, det er voksne mennesker som ikke er noe godt forbildet for de unge der ute, så vist det er noen som ikke er noe godt forbildet så er det de voksne som sitter rundt på nettet å mobber å truer andre. Å det syns jeg ikke er greit for fem flate øret…..

Bilde fra Nettavisen

Facebook HER-Instagram HER

Er så lei

Nå er jeg så lei av å ha sykdom her i huset, først lille prinsessa, så kjæresten å nå er det min tur. Skal det ta noen ende?
Jeg håper virkelig det er lenge til det blir sykdom her neste gang.

Men selv om man er syk så kan ikke husarbeidet vente, det er Torsdag å vaske dag.
Så nå har jeg fått ordnet rommet til prinsessa ferdig, før kvalmen tok meg. Så mens jeg venter på at formen skal bli bedre ligger jeg bare rett ut på sofaen å ser på serie.


Slenger med ett bilde fra helgen da jeg ikke er helt i form til å ta nye bilder.

Facebook HER-Instagram HER

Slutt på youtube

Hei dere, nå sover lille prinsessa så tenkte å oppdatere bloggen litt.

Det har vært stille i fra meg en stund da det har vært sykdom i huset totalt i 14 dager, men nå er det på bedringens vei å jeg  håper det er lenge til neste gang det blir sykdom i hus.

Men jeg kan jo kanskje snakke litt om overskriften.

Det er jo ikke sånn at youtube skal legge ned eller noe slikt, men det har med sikkerheten til min datter.
Her i huset har vi aldri fått opp denne ” momo” fenomenet som er ute å går, jeg har også sperret alt som kan sperres via youtube, men selv det er ikke nok så jeg vil virkelig ikke ta noen sjanse lenger.

Det går rykter om at denne ” momo” ikke er ekte, men hva kan man garantere i dette året? Vi er i 2019
Det går rykter rundt om at denne ”momo” får barn til å ta en gaffel stikke den i øyet, stikke en gaffel i stikkontakten osv. Dette er ikke greit, når den dukker opp i videoer som peppa gris osv.

Avokadoplante

Da ser det ut som det verste snøværet har gitt seg, jeg håper virkelig været i morgen blir bedre.

Jeg er jo veldig kanskje litt for vell glad i avokado, så fant jeg ut eller jeg har kanskje tenkt på det sykt lenge, men aldri fått meg til og gjort det. Men så fant jeg ut i dag når jeg skulle spise siste halvdelen av avokadoen, hvorfor ikke prøve å lage ett eget lite avokado tre.
Jeg har en liten tvil om at jeg får det til, men jeg kan jo ikke vite hvordan det går vist jeg ikke prøver. Så nå har jeg googlet meg frem til fremgangsmåten så nå er stein i ett glass med vann.

Inne snødd

God morgen

I dag våknet vi til ett kjempe snøvær, det var hvit så langt øye kan se, dårlig sikt var det også, turen noen få km hjemmefra endte med en tur i snøskavlen, så med å måtte rygge seg hjem igjen. Jeg takker kjæresten for at han kjøpte en bil med firehjulstrekk, hadde det ikke vært for den så hadde jeg nok vært nødt til å bare stå der å vente på bergingsbil, men heldigvis gikk det bra med oss og bilen. Så i dag er det en sånn hjemme dag igjen, jeg tror egentlig prinsessa var klar for barnehagen etter en uke med sykdom, men vi satser på bedre føret i morgen. Så i dag skal vi bare kose oss hjemme. Jeg hadde en bil fremfor meg som heller ikke kom seg noen vei da det var en fokkskavl som var på veien som var opp til lyktene på bilen som det ikke var noen vits i å prøve å bryte seg igjennom. Så vi hjalp hverandre med å komme oss ned fra den lille fjelltoppen vi egentlig skulle passere. Og alle kom seg trygt hjem.

Pappa sier at det er slikt to ganger i løpet av vinter månedene at været er så ille her ute. Akkurat nå er været ganske bra, men ser ut som det kommer enda en til liten snøstorm igjen.
Så vi holder hos trygt her hjemme i dag.
Det var så ille i morges at vi var uten tv kanaler å Internett en stund, måtte ut å børste av parabolen.

Slik ser vinduene ut i dag 🙂
Så vi skal kose oss med en liten piknik når prinsessa har fått seg en liten powernap

Tv serier/filmer

Tenkte jeg skulle nevne noen tv serier og filmer jeg har sett i det siste.

The Client List, jeg er enda på sesong en men bare elsker å følge med, den blir mer å mer spennende for hver episode. Det er 2 sesonger, sesong 1 har 10 episoder og sesong 2 har 15 episoder. Men jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til sesong 2 å håper det ender slik jeg har forestilt meg det 😛
Den er forresten i film også, tenkte jeg skulle se om jeg fikk sett den i kveld å se forskjellen fra filmen til serien som er laget 🙂

( bilde fra google)

Dirty John, der har jeg bare sett en episode å sovnet til den, så kan ikke skryte så veldig mye av den, men tenkte og gi den en sjanse til, å se den til uken når jeg har vinterferie.

(Bildet fra google)

Orange is the new black der er jeg enda på siste sesong, der har jeg ikke fått sett alle episodene så dette må jeg også få sett ferdig i løpet av vinterferien.

( Bilde fra google ) 

Jeg begynte også på en serie i går som heter Workin’ Moms, den virker ganske bra til nå. Så er spent ut over resten, den handler om fire mødre som er ferdige i permisjon og skal tilbake til arbeidslivet, samtidig som de skal håndtere barn,sjefer,kjærlighet og livet i dagens Toronto.

(Bilde fra google) 

Ellers enn dette er jeg veldig glad i skrekk filmer, uansett hvor hus redd jeg er så bare må jeg se skrekkfilmer, så er veldig glad for at jeg har en kjæreste som liker å se sånt sammen med meg.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top