En liten oppfordring til folk der ute

Hei dere, jeg vil komme med en liten oppfordring til folk der ute som kjører bil eller er passasjerer.

Vi skulle kjøre hjem fra påskeferie på Torsdagen, vi kjører lenge vi har en biltur på ca 3 timer fremfor oss.
Vi er kommet ett veldig godt stykke på vei, var ganske så stille på veiene da de fleste nok var kommet seg frem til der de skulle oppholde seg under ferien.
Vi havner bak en Tine bil som mest sannsynlig har hentet melk hos noen å skal frakte denne videre.
Mens vi ligger bak denne ser vi det kommer en brusboks flygende bak over og mot oss, vi blir heldigvis ikke truffet av denne. Etter en liten stund kommer det papir flygende ( servietter) som treffer oss å setter seg på stjernen på bilen å i grillen, mest sannsynlig har dette gått videre inn i luftinntaket. For etter dette skjedde begynte plutselig motorlampen å lyse i bilen. Heldigvis ikke rødt så vi kom oss vell hjem.
Men med dette innlegg vil jeg bare si at søppel kan dere ha liggende i bilen til dere kommer hjem eller til en plass med søppel dunk, ta med dere en søppel pose å ha søppel i vist dere skal på lang tur. Det kan gå galt med andre billister å det går galt med dyrene som spiser gresset ute å får i seg søppel som kommer med i høyballene som lages.

Facebook HER-Instagram HER

Trygge barn

Jeg tenkte jeg ville dele noe med dere som jeg kom over på facebook i dag.

Det er en side som heter trygge barn, jeg har skrollet litt opp å ned å frem å tilbake. Det er så mange gode tips å råd til oss foreldre som man kanskje ikke tenker over. Denne siden kommer hjem til å fortsette å følge å ta til meg råd, tips osv.

Tenkte å ta med noe de har skrevet nå i påske tiden.
Legger ved facebook siden deres HER

´´Påskeferie 🐣
Hva betyr aller mest for barn og ungdom?

Å føle seg sett. Å føle seg forstått. Å føle seg inkludert.
Intet mer. Intet mindre.“

Dette syns jeg er ett viktig sitat.

Facebook HER-Instagram HER

Topp 5 ekleste ting jeg vet om

Jeg tenkte jeg skulle nevne noen ting som jeg rett å slett syns er ekkelt.

1. Edderkopper, det er noe av det værste ekleste som finnes. Jeg får panikk ser jeg en edderkopp i huset.

2. Blod og gørr, det er ikke akkurat noe jeg vil se hverdag, jeg klarer rett å slett ikke se filmer som inneholder masse blod å ekle greier.

3. Matrester i vasken, det er bare ekkelt, men heldigvis har jeg så snill kjæreste som fikser det for meg.

4. Jeg spyr bare jeg tenker på å fjerne hår i fra sluken i dusjen, den tanker klarer jeg ikke. Men der er jeg så heldig at min kjære også fikser det for meg.

5. Jeg liker ikke tær, tær er noe av det ekleste jeg vet om, jeg liker ikke mine egne tær engang, Emma sine tær er ingen problem de er søte å små, men voksne tær NEI takk.

Facebook HER-Instagram HER

Vår lille påskeferie

Påsken så langt.

I går kom vi hjem fra påskeferie, ferien er ikke over enda men prinsesse Emma har pappa helg så da dro vi hjem tidligere så hun får en liten påskeferie sammen med pappaen sin.

For øyeblikket sitter jeg og kjæresten bare å tar livet med ro, før jeg skal begynne å rydde å støvsuge og samtidig få ryddet og ordnet rommet til Emma så det er rent å klart til hun kommer hjem på søndag…

Siste rest av påsken skal vi bare tilbringe hjemme og gjøre oss klare til hverdagen

FacebookHER -Instagram HER

Påskeferie

Nå er det en stund siden sist jeg la igjen ett spor her inne, men det har egentlig ikke skjedd så alt for mye annet enn at hverdagen har gått sin gang.
Med skole, jobb og barnehage.
Jeg og Emma fikk en tidligere påskeferie da hun ble syk, hun har blitt forkjølet med en kjempe fæl hoste, og hadde 40 i feber i 3-4 dager, men er heldigvis på bedringens vei så i morgen er vi klare for påskeferie.

Vi reiser ikke så veldig langt på påskeferie, men bare ett par dager for å koble av å gjøre litt andre ting enn å bare være hjemme, så da tar vi oss en tre timers kjøretur til Senja. Vi passerer også Senjatrollet som brant for noen uker siden, så vi skal innom der også å se hvordan det ser ut, det er så trist at trollet brant ned, jeg håper virkelig at de som kjøper stedet etter sommeren vil bygge opp trollet igjen. Det er godt at alle gangene som var i trollet er der fortsatt og håper virkelig at de eventuelt nye eierne tar de hulegangene med videre i driften. Emma fikk seg en tur dit i fjor sommer så hun fikk i alle fall opplevd det før det brant ned, selv om hun sikkert ikke husker så mye fra det så har vi i alle fall bilder fra når vi var der.

Ei som ble kjempe glad for påskeegg med godteri i går.

Facebook HER-Instagram HER

Sommerferien i boks

På søndag ble sommerferien booket, og gjett at jeg gleder meg til noen dager borte fra Norge. Emma har enda ikke hatt en ordentlig ferie før så det blir spennende med en litt ordentlig ferie, vi blir bare borte 6 netter men det er lenge nok. Så da er det bare å krysse fingrene for at vi får ett kjempe fint vær mens vi er på ferie.

Men før sommerferien kan starte må jo nesten påskeferien starte, på fredag starter påskeferien, det skal bli godt med noen dager fri fra skolen å bare bruke tiden på prinsessa å min kjære.

Har dere noen planer i påskeferien?

Facebook HER– Instagram HER

Litt små oppussing

I går var en ganske rolig men litt hektisk dag, vi solgte den gamle bilen ( savner den allerede selv om den ikke er hentet enda). Vi ble kvitt den gamle sofaen og fikk inn en ny, og jeg malte veranda døren og karmene, det var en jobb jeg angrer nå på at jeg gjorde men det var nødt til å gjøres før prinsessa kommer hjem fra sin pappa.
Nå er det bare lister rundt det ene vinduet på kjøkkenet å litt maling i tak i gangen utfor soverommet igjen.

Facebook HER-Instagram HER

For langt opphold

Når den følelsen kommer når man vil blogge hele tiden men har null ide til hva man skal blogge om. Har lyst å blogge om alt og ingenting, men følger det blir så sinn sykt kjedelig og skal lese om hverdagen hele tiden.
Har dere noen tips?
Hva vil dere lese om/ se mer av på bloggen?

Syns det er så kjipt når det blir så kjempe lange opphold mellom hvert innlegg.

Facebook HER-Instagram HER

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top