Hundeutstilling

I helgen var vi på Flame sin første utstilling, og det gikk så mye bedre enn vi alle hadde forventet.
I tillegg til at vi har øvd lite, og han hadde seg to små avstikker runder midt under gruppe finalen.

Første gang i ringen fikk han BIR som er ‘’ Best i Rase’’ så gikk han videre til gruppe finalen der kom han på tredje plass til tross for at han kom seg ut av utstillingslenken 2 ganger. Så til neste gang skal vi finne en utstillingslenke som holder seg på.

Til tross for at jeg ble syk til utstillingen på lørdagen sto jeg han av å fikk den med meg, men det fikk jeg igjen på i går å i dag, det er hosting uten stopp, jeg kan ikke føre en hel samtale uten å få skikkelige hostekuler.

Gratulere med dagen Norge

Det har vært litt stille fra denne fronten i det siste da vi har holdt på med flytting, å det har vært eller det er enda problemer med innlogging fra chrome, er det flere som sliter med å logge inn fra chrome? Jeg måtte laste ned firefox nå for å få logget meg inn å oppdatert litt.

Gratulere med dagen Norge.

I dag vet jeg ikke hva dagen bringer men vi skal vell en liten tur til byen å se, Emma er sammen med pappaen sin å feirer 17.Mai så blir vell ganske rolig her hjemme i år.

17.Mai for meg er barnasdag så det å ikke ha barn på 17.Mai i år er ganske kjedelig, men det er bare 1 år til neste 17.Mai så den blir nok bra.

Hva er deres planer for dagen?

Legger ved ett bildet fra 17.Mai i fjor 🙂

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top