Spørsmål til leseren

Jeg har ett lite spørsmål til dere flotte lesere.
Jeg lurte på om dere ville jeg skulle starte med ¨Uken som gikk¨ hver uke?
Er dette noe dere syns er spennende å lese å ikke minst se bilder fra?

Har dere noen andre tips til hva dere vil lese om og se bilder fra?
Skal jeg blogge mer om det vi gjør i hverdagen eller noe annet mer interessant?
Jeg vil gjerne høre fra dere.

Ett lite tilbakeblikk fra April i fjor <3

Turn off hos gutter

Løgnere
Det jeg liker minst er gutter som lyver, jeg liker de som er ærlige å tør stå opp for det de mener.

Mobbere
Jeg liker ikke de gutten som tror de er så kule når de mobber andre, og syns det er tøft. Jeg liker de som står opp for vennene sine.

Lat
Jeg liker ikke gutter som er lat, de må kunne rydde og spesielt kunne rydde etter seg selv.

Player
Er det noe jeg virkelig ikke er noe fan av så er det gutter som flyver rundt på alt med puls.

Flørting
Jeg syns det er turn off når gutter ( tar ikke alle under en å samme kam) som har kjæreste skal flørte med andre jenter samtidig.

Hår
Syns ikke særlig mye om når gutter barberer bort alle kroppshår som de har på kroppen, syns det er mer mandig med hår på kroppen.

 

Noe som varer livet ut

                                                                                                                                                                                  ///Reklame/sponsing

Dette er noe jeg har ønsket meg lenge til Emma Sofie, men ikke hatt noen tid til å lete å undersøke plasser som lager dette, jeg vet man kan få slikt hos gullsmed. Men jeg vil ha noe hun kan bruke hverdag å som virkelig kan vaskes i oppvaskmaskin, og noe som ikke er sølv så jeg slipper å pusse det etter hver vask for å holde det pent.
Og dette tåler oppvaskmaskin å vi har brukt det ett par ganger allerede å navn å bestikke ser fortsatt ut som nytt etter noen runder i maskin.

Jeg fant akkurat det jeg har tenkt på lenge på Byhappyme, bestikke blir brukt hverdag å hun elsker det, og det er perfekt størrelse på alle delene, hun lærer samtidig å smøre pålegg selv da hun får ett godt grep på kniven.

Det er en perfekt og personlig gave også til dåp, bursdag ja uansett anledning.
De har mye mer enn bestikk med inngravering, de har også personlige smokker og navnelapper.
De har mye å velge mellom.

Siste dagen i Piteå

I dag er det siste dagen vi er her i Piteå, i morgen tidlig etter frokost kjører vi hjem.
Vi har hatt 6 flotte netter her på Pitehavsbad og Emma har virkelig koset seg kjempe masse.
Vi har vært på badeland, tivoli, stranden og vært i byen å sett.
Vi har vært ute fra vi sto opp til vi legger oss, av og til har vi hatt formiddagsluren til Emma inne å sovet litt vi også, vi har vært kjempe heldig med været også mens vi har vært her, vi har hatt en liten regnskur i 5 minutt men ellers enn det har det bare vært sol. Så litt farge på den bleike nordiske huden har vi også fått, nå venter vi bare på at Emma skal våkne fra luren å siden det beste internettet er i Resepsjon så sitter vi her.
Tenkte å komme med ett innlegg med masse bilder fra ferien når vi kommer oss hjem.


Emma som er så stolt når hun fikk seg egen sparkesykkel

FacebookInstagram

Dag1-Dag2

Dag1

Vi kom til Piteå i går rundt klokken 18:00, vi fikk sjekket inn å fikk oss ett kjempe fint hotellrom.
Når vi hadde fått rommet å sjekket det ut, gikk vi ut å på lekeplassen de har, tivoliet og masse andre ting. Vi gikk så videre ned til stranden ( som vi faktisk har balkong rett ved) det var 22 grader når vi ankom, så Emma kledde av seg å spreng rett ut i havet å badet. Det var en kjempe temperatur i vannet, så vi måtte vasset litt vi også. Eller vi vasset å Emma svømte som hun sa, hun stor koste seg. Hun var vell ikke i seng før nærmere 23:00, men er det ferie så er det ferie. Ikke det at hun får være våken til 23 hverdag, men vi hadde tross alt kjørt bil i 9 timer og 15 minutter, så at hun hadde energi å leke fra seg det skjønner jeg godt 🙂


Dag 2

I går våknet vi opp til overskyet og sol om hverandre, så vi var ute mens vi kunne før regnet kom.
Så vi var på lekeplassen, og siden vi var så tidlig oppe å tivoliet å alt ikke åpnet før alt fra kl 10:00-11:00 så dro vi en tur inn til sentrum mens vi ventet på at ting skulle åpnet.
Der fikk jeg kjøpt meg ny bikini, Emma fikk seg ny shorts og t-skjorte og min kjære fikk seg badeshorts, så gikk vi litt igjennom sentrum etter det gikk vi å så i de forskjellige butikkene.
Så var klokken så masse at vi kunne vende nesen tilbake mot hotellet å komme oss på tivoli og ikke minst badeland.
Vi var vell 2 timer på badeland, så dro vi tilbake til hotellrommet å slappet, stakkars lille Emma var så sliten selv om hun ikke ville innrømme det tidligere at hun sovnet sittende i sofaen med hånd i potetgull skålen.
Vi la henne i sengen også gikk vi i sengen for å slappe av å vipps så var vi også sovnet å våknet ikke før rundt 17:30

Så gikk vi ut igjen, dro på tivoli å spiste litt middag, før det gikk hjem igjen rundt legge tid.

FacebookInstagram

Sommerferie #dag2

Da er snart dag 2 av sommerferien over, og dagene til vi reiser på ferie nærmer seg enda mer.

I dag har jeg å Emma vært sammen med mamma, å koset oss å vært på tur i fjæra. Både Emma å Flame fikk seg en liten våt tur i sjøen, når Emma så at jeg gikk ut i havet med støvler på så skulle hun å Flame gjøre det samme. Det ente med at Emma snublet i en sten å datt, men det stoppet ikke henne fra å fortsette å leke. Men vi fikk i alle fall testet det nye regntøyet.


FacebookInstagram

Ferien er startet

I dag startet sommerferien for Emma, endelig kan vi få litt mer tid sammen enn bare noen få timer på ettermiddagene og helgene.
Til helgen kjører vi på sommerferie å det blir Emmas første tur utenfor Norge, selvfølgelig har hun vært på dagsturer til Finnland, men det tar jeg ikke som noen sånn skikkelig utenlandsferie da det bare er en 3 timers biltur,

I dag har vi vært hos mamma å bare koset oss, vært ute masse i regnværet ikke minst, er det noe Emma elsker så er det å været ute, selv ikke en snøstorm stopper henne fra å være ute å leke.

Dere kan forresten følge starten av ferien vårs på knappen til Familielivet, jeg skal være der nå på Lørdag og Tirsdag etter helgen når vi er på tur videre på ferie, vi skal ha ett lite stopp i helgen på Senja, før vi kjører videre på Mandag til Piteå ( Sverige )


FacebookInstagram

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top