De er ikke seriøse

Jeg sitter for øyeblikket på skolen, vi har normalt verksted fra 08:15-15:45 men siden vi har prøve i Elektro neste uke så sitter noen av oss å pugger til prøven, vi har totalt 3 biler inne som skal repareres eller vi har egentlig 4 biler inne, da pappa sin bil har stått her nå i noen uker, for mange uker etter min mening. Lærerne mener det er en sinnsykt stor jobb å fikse bilen til pappa, vist jeg hadde startet i dag å jobbet effektiv ville jeg forhåpentligvis vært ferdig med bilen på slutten av dagen på torsdag.


Jeg elsker dette bilde, til tross for at jeg var full av influensa så var jeg gjerne med kjæresten på en liten kjøretur.
Nå er denne bilen solgt til en forhandler å kjæresten har kjøpt seg ny bil, så det må nok noen nye bilder til med den bilen også. Skal forresten sitte i den/kjøre den for første gang i ettermiddag når kjæresten er ferdig på jobb.

Pappa har jo spurt om vi har fått startet på bilen nå siden vi fikk delene. Men jeg må skuffe han nok en gang å si at nei vi har dessverre ikke startet på denne.
Så jeg snakket med lærerne i dag å de sier at jeg på pugge til prøven neste uke, så jeg får ikke begynt på bilen i dag. Prosessen på å skifte dynamoen på denne bilen tar tid. men jeg skulle klart det på de 3 verksted dagene vi har her på skolen i løpet av en skole uke.

Jeg syns lærerne er useriøse når de sier at vi kan ta bilen inn, finne feilen å fikse feilen når vi har funnet den å fått deler. Men her har bilen stått siden 14.Januar urørt. Vi målte rundt på bilen dagen vi fikk den inn, men det er det vi har gjort…
Det har gått så lang tid at pappa har kjøpt ny bil fordi de er avhengig å ha en bil når de har tre barn å alle i forskjellig alders trinn og som også har fritidsaktivitet hver uke å gjerne flere treninger i uken. Der det gjerne også er ting som skjer rundt fritidsaktiviteten i helgen.
De har også eget firma der de kjører rundt med turister, på dagtid henter de gjerne turister å tar sightseeing rundt i RIB, på kveldstid har de Nordlys kjøring der også bussene er i drift å når da en av de er igjen hjemme så har de ingen mulighet til å komme seg noen plass…

Vi starter opp UngdomsBedrift etter vinterferien, å jeg skal være ærlig å si at jeg håper virkelig det at vi ikke får inn noen biler til reparasjon. For noe så useriøst som dette vil jeg virkelig ikke unne noen. De sier vi skal være som ett profesjonelt verksted, men jeg klarer rett å slett ikke ta dette seriøst lenger…

Det er også forskjellsbehandling av elever i klassen, som jeg tenkte jeg kanskje skulle gå nærmere inn på en annen dag.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg