Hvorfor ett slikt hat?

Er det alltid noe jeg har lurt på, i alle fall fra når jeg startet og blogge i 2014 og i tiden frem til nå. Så er det dette hate mange har til bloggere. Hvorfor bruke tiden sin til å skrive hat bak tastaturet? Det finnes jo faktisk folk som tar seg tid til å sende postkort hvor de skriver hvor mye de kan hate en blogger. Vi bloggere ( nå er ikke jeg av de store bloggerne, men jeg tar oss små blogger også med i dette) vi er mange små og mange store bloggere som mottar hat meldinger både på E-post , private meldinger, kommentarfelt ja til og med brev i postkassen.
Hvorfor tar folk seg tid til dette? Er det fordi de er sykt sjalue, eller har de ikke ett eget liv å bry seg med? har de ikke andre ting å bruke tiden på?

Jeg sitter å ser på Wahlgrens verden, datteren er en blogger en ganske stor blogger. Hun fortalte moren sin om alle disse hat meldingene hun hadde fått i kommentarfeltet, og at hun hadde fått et bursdagskort med tallet 6 på , der noen hadde tatt seg tid til å skrive hvor mye de hatet henne og ønsket henne dø. Dette syns jeg rett å slett er grusomt å høre, ja jeg har sikkert fått en del hat kommentarer men disse har jeg slettet fordi de ikke fortjener noe av tiden min.

Men moren hennes sa noe som hun hadde hørt Madonna si * If you hate me but follow me on the blog, youtube and social media you are a fan, Bitch*

Dette syns jeg faktisk var helt fantastisk sakt, det kunne ikke blitt sakt bedre. Så jeg blir å skrive denne ned å ha den på veggen som en påminnelse når man får hat kommentarer en dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg