Jeg skulle aldri gjort dette

Jeg har alltid lovd meg selv at dette er noe jeg ikke skal ha noe om på bloggen, men i denne skrivende stund så er jeg rett å slett bare nødt til å gjøre.

Jeg har alltid siden 22. Juli 2011 vært redd for at noe slikt skal skje igjen, akkurat slikt som skjedde nettopp denne dagen.
Dette ble forsterket enda mer etter jeg ble mamma, det er ofte jeg kan tenke på mens jeg er på skolen å Emma i barnehagen. ´´tenk vist det blir krig eller en terror igjen“og jeg ikke er i nærheten av henne, det er mange ganger jeg bare har hatt lyst til å ha henne hjemme sammen med meg. For da vet jeg at hun er trygg, men jeg vet også at hverdagen må fortsette, jeg kan ikke bare stoppe opp fordi noe slikt har skjedd Norge for snart  9 år siden.

Jeg har stått i mot all fornektelse jeg har gitt meg selv å så filmen 22.Juli , jeg har også begynt å se serien 22.Juli noe jeg alltid har lovd meg selv at jeg ikke skal se noe som har med denne dagen å gjøre. Men jeg kan ærlig si etter å ha begynt å sett serien 22.Juli har hjulpet meg litt lettere på vei å jeg ser allerede frem til de neste episodene.

Jeg vil nok alltid uansett hva jeg gjør være redd for døden, jeg er blitt mye mer redd for hva jeg gjør og hva jeg utsetter meg selv for etter at jeg ble mamma, bare tanken på at jeg plutselig ikke skal få se Emma igjen er skremmende. Jeg vil ikke noe annet i verden enn å være sammen med henne. Før tenkte jeg ikke på døden slik jeg gjør nå. Det er noe som skjer den dagen man blir mamma/pappa alt endrer seg, synet på ting å verden. Så jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve nå i 1-2 mnd å holde meg unna nyheter, aviser osv for å se om det vil hjelpe.

For det har vært mye på nyhetene for tiden om skyting, funn av døde personer osv. å ja ingen kan komme hit å si at man ikke blir påvirket av media å alt som skjer rundt i verden.

Hei! Jeg heter Katharina er 25 år, kommer fra Tromsø og er alene mamma til Emma Sofie på 3år På denne bloggen kan du lese om hverdagen vår og ting som interessere meg. Kontakt : [email protected]
Posts created 235

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top