Mandag, ny uke på verksted

God morgen, eller jeg har kanskje vært våken i noen timer allerede. I dag er det mandag å det betyr en ny uke med jobb å skole.
I dag starter vi ikke før klokken 10:00 , men jeg er allerede på skolen. Jeg har vært her siden kl 08:00 ca , men har bare blitt sittende i bilen å pratet med kjæresten i telefon til det ble så kaldt at jeg fant ut at jeg bare skulle ta på meg verksted klærne, så er jeg klar til siste uke med maskinering. Jeg skal prøve å få tatt bilder underveis av hva jeg holder på med på maskineringsverksted.

I morgen skal endelig ny bilen på verksted å jeg håper de finner ut hva som er feil å kan fikse dette samme dagen. For på Lørdag skal jeg og mamma kjøre å hente det nye familiemedlemmet. Oj som vi gleder oss, til å få en liten valp i hus.
Jeg tror Emma gleder seg kjempe masse, hun vet jo ikke helt hva en valp er å har jo aldri vært sammen med en valp, men jeg vet at det kommer til å gå kjempe fint og at de kommer til å være kjempe gode venner.

Nå er det ikke lenge igjen til valentines day, og jeg lurer på hva jeg skal finne på til kjæresten. Er det noen som har noe tips? Jeg tar gledelig i mot.

Jeg har forresten fått prøvd vippene som Stinablogg har lansert, så tenkte å komme med ett eget innlegg løpet av uken om hva jeg syns om de når jeg har de på, å bilder av hvordan dem er når jeg har dem på meg.

2 kommentarer
  1. Artig med litt utradisjonelt utdanningsvalg 🙂 Ikke sikkert det er så utradisjonelt nå i dagens samfunn, men i min tid var det ikke mange jenter som gjorde sånne valg. Kult hva du gjør synes jeg 🙂

   Kjekt med valp. De er jo kjempesøte. Jeg har katt jeg, og har nok med den 🙂

   Valentines ja….forsøker også å komme på noe lurt der. Hadde tenkt å få laget et fint bilde på en tøff bakgrunn. Men jeg er for sent ute til det nå. Så må finne på noe annet 🙂 Håper på noen tips jeg også 😉

   1. Ja, planen er å utdanne meg til bilmekaniker, eller bilskade,lakk og karosseri, så vi får se hva denne 25 åringen finner ut av til høsten 😀

    Skal si i fra vist jeg finner noen tips 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg