Svindlet

Hei dere, nå sitter jeg på skolen på klasserommet som er  inne på maskineringsversktedet og hjelper min gode venninne med en prøve i sveising som hun ikke har hatt enda. Så mens hun gjør den å jeg venter på at hun skal bli ferdig eller trenger hjelp så tenkte jeg å komme med ett lite innlegg, så det ikke går så alt for lang tid mellom hver gang jeg blogger.

I går skulle jeg å min kjære kjøre å hente Emma hos mamma, så skulle vi innom butikken for å kjøpe noe til middag, vi kommer til kassen å jeg skal stikke kortet inn, trykker koden min men korte blir ” ikke godkjent” jeg prøvde opp til flere ganger, jeg fikk til og med kjæresten til og vippse til meg i tilfelle jeg ikke hadde nok på konto, men kortet ble fortsatt ikke godkjent, jeg sjekket kontoen å det var penger nok til å betale. Men kortet ville virkelig funke, så hun i kassen sa hun kunne prøve sitt kort så kunne jeg bare vippse henne, å heldigvis fungerte det.

Så kommer vi hjem å jeg starter med middagen, middagen er ferdig og vi setter oss ned for å spise. Plutselig får jeg en melding fra banken om at jeg må kontakte de snarest. Jeg ringer jo selvfølgelig med engang å oppgir saksnummer osv. Det viser seg nemlig at det er blitt tregt å handle på nett med mitt kort, de spør om jeg har handlet på nett idag ( søndagen) jeg svarer nei jeg har ikke handlet noe på nett. Damen i andre enden sier om jeg har hørt om ”google gravity int”? denne plassen har jeg aldri hørt om. Det var slik jeg fant ut hvorfor kortet mitt var sperret, jeg mistet jo kortet mitt for noen uker siden, men sperret dette og bestilte nytt kort. Men bare tanken på at folk er så frekke, jeg har jo alltid sagt at dette aldri kommer til skje meg, da jeg er så sykt nøye på dette å handler jeg på nett lagrer jeg aldri kort informasjon selv om google spør om jeg vil lagre dette.
Jeg vet at man aldri skal stole 100% på internett men jeg har liksom klart meg helt til i går.
Så nå har jeg bestilt nytt kort å håper jeg har det i løpet av uken.

#svindel #blogger #mammablogger #svindlet #internett

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg